Μπορεί το 2019 να μην έχει φτάσει ακόμα, όμως έχουμε ήδη πάρει μια πρώτη γεύση για το πώς θα είναι το νέο έτος από άποψη μόδας, μιας και οι μεγάλοι οίκοι έχουν ήδη παρουσιάσει τα trends που θα κυριαρχήσουν στις συλλογές τους.

Πλέον είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και το χρώμα που θα κυριαρχήσει το 2019, αφού η εταιρεία Pantone που αποτελεί αυθεντία στην επιστήμη του χρώματος, ανακοίνωσε ότι το Living Coral είναι η απόλυτη απόχρωση για το νέο έτος. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα το βλέπουμε παντού, από τα ρούχα μας μέχρι τη διακόσμηση του σπιτιού μας!

Πρόκειται για μια ζωηρή και ζωντανή απόχρωση που θυμίζει τα κοράλλια στο βυθό της θάλασσας, και θα λέγαμε ότι εμπεριέχει και ορισμένα στοιχεία χρυσού χρώματος. Προσφέρει ζεστασιά και άνεση και συμβολίζει την έμφυτη ανάγκη για αισιοδοξία και χαρούμενες επιδιώξεις.


Το Living Coral ενσαρκώνει την επιθυμία μας για παιχνιδιάρικη έκφραση και αντανακλά τις οικείες πτυχές του χρώματος που βρίσκονται στη φύση. Είναι ένα χρώμα που αγγίζει το μάτι και το μυαλό, γι’ αυτό σας δείχνουμε πώς εμφανίζεται στη μόδα και τη διακόσμηση, ώστε να το ενσωματώσετε στην καθημερινότητά σας.

Στη μόδα:

Το μοντέλο Alex Wek στο Φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας τον περασμένο Σεπτέμβριο

Στη διακόσμηση:

από Μαρία Ιωαννάτου