Αρχική > Featured > Η Δανάη Μπάρκα φωτογραφίζεται με το μαγιό της – Το body positive μήνυμα που στέλνει σε όλες τις γυναίκες

Η Δανάη Μπάρκα φωτογραφίζεται με το μαγιό της – Το body positive μήνυμα που στέλνει σε όλες τις γυναίκες

Η Δανάη Μπάρκα, κόρη της αγαπημένης Βίκυς Σταυροπούλου, είναι μια κοπέλα άνετη και συνειδητοποιημένη. Συχνά πυκνά τώρα το καλοκαίρι φωτογραφίζεται με μαγιό, θέλοντας να στείλει το δικό της θετικό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που είναι παχουλές.

Και καταφέρνει να το υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο, τονώνοντας σίγουρα τη γυναικεία ψυχολογία.

H Δανάη Mπάρκα έγραψε ένα μήνυμα με σκοπό να εμπνεύσει όλες τις γυναίκες να αγαπούν τον εαυτό τους όπως ακριβώς είναι.

H κόρη της ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου ποζάρει με ολόσωμο μαγιό στο Instagram και στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες. «Η χαρά βρίσκεται στο να αγαπάμε τον εαυτό μας και να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα απολαμβάνοντας την καθημερινότητα. Ζήστε, αγαπήστε, χαρείτε και προσπαθήστε να διώχνετε την μαυρίλα που υπάρχει γύρω μας» σημείωσε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα στο προφίλ της.

View this post on Instagram

Οφείλετε μόνο ένα πράγμα στον εαυτό σας: ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ !!! —— Όποιος κι αν είσαι,ό,τι κι αν έχεις καταφέρει θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θα βρουν να πουν κάτι κακό ή να μείνουν στο «αρνητικό» σας. —— Να θυμάστε ότι εκείνοι (δυστυχώς) θα παραμείνουν πάντα κακεντρεχείς και δυστυχισμένοι . Εσείς να ειστε δυνατοί,χαρούμενοι και απελευθερωμένοι. Αυτό είναι ζωή. Η χαρά βρίσκεται στο να αγαπάμε τον εαυτό μας και να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα απολαμβάνοντας την καθημερινότητα. Ζήστε,αγαπήστε,χαρείτε και προσπαθήστε να διώχνετε την μαυρίλα που υπάρχει γύρω μας. —— Καλημέρα ??

A post shared by Danai Barka ? (@danai_barka) on

… Με κάνουν πιο δυνατή

Η Δανάη Μπάρκα απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και φορώντας το μαγιό της παροτρύνει τις γυναίκες να αγαπούν το σώμα τους όπως ακριβώς είναι. Με καμπύλες, ατέλειες και σημάδια.

Αλλωστε, η νεαρή ηθοποιός έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στη BOVARY: «Οι άνθρωποι που μπορεί να με σχολιάσουν αρνητικά με κάνουν να νιώθω πιο δυνατή. Δεν πρέπει να παγιδευόμαστε στην εικόνα που θέλουν οι άλλοι να έχουν για εμάς».

Να αγαπάτε τον εαυτό σας

Η Δανάη Μπάρκα απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και φορώντας το μαγιό της γράφει χαρακτηριστικά:

«Οφείλετε μόνο ένα πράγμα στον εαυτό σας: ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ! Όποιος κι αν είσαι, ό,τι κι αν έχεις καταφέρει θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θα βρουν να πουν κάτι κακό ή να μείνουν στο «αρνητικό» σας. Να θυμάστε ότι εκείνοι (δυστυχώς) θα παραμείνουν πάντα κακεντρεχείς και δυστυχισμένοι. Εσείς να είστε δυνατοί, χαρούμενοι και απελευθερωμένοι. Αυτό είναι ζωή. Η χαρά βρίσκεται στο να αγαπάμε τον εαυτό μας και να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα απολαμβάνοντας την καθημερινότητα. Ζήστε, αγαπήστε, χαρείτε και προσπαθήστε να διώχνετε την μαυρίλα που υπάρχει γύρω μας. Καλημέρα».

;