Φανταστείτε μια εβδομάδα γεμάτη επαγγελματικά ραντεβού, αγχωτικά deadlines, ανησυχία για να ανταποκριθείτε ικανοποιητικά σε ό,τι έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας. Και αν είστε μαμάδες, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο πιεστικά και οι υποχρεώσεις αυξάνονται. Τι καλύτερο λοιπόν από το να αφιερώσετε μερικές ώρες στον εαυτό σας και στην προσωπική σας ευχαρίστηση;

Για στιγμές ομορφιάς & χαλάρωσης

Το κέντρο ευεξίας Bella Rosa δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες όλων των σύγχρονων γυναικών, που ζουν στους έντονους ρυθμούς της πόλης. Κάποιες ώρες χαλάρωσης και αναζωογόνησης σίγουρα τις χρειαζόμαστε και τις αξίζουμε!

Υπηρεσίες

Στο Bella Rosa στο Χαλάνδρι μπορείτε να απολαύσετε ολοκληρωμένη περιποίηση μαλλιών και νυχιών στα κομψά και πλήρη τμήματα hair και nail care, εξειδικευμένες υπηρεσίες μακιγιάζ, γρήγορες περιποιήσεις προσώπου και σώματος, καθώς και να προμηθευτείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τη μίνι μπουτίκ του καταστήματος.


Όλα αυτά με χαμόγελο, άψογες συνθήκες υγιεινής, σεβασμό στην προωπικότητα του πελάτη και πρωτίστως με στόχο την ισορροπία σώματος και πνεύματος με καινοτόμες θεραπείες και επιστημονική φροντίδα.

Για τις μαμάδες

Όσες από εσάς είστε μητέρες, το διάστημα που απολαμβάνετε τις παροχές ομορφιάς που προσφέρει το κέντρο ευεξίας Bella Rosa, τα παιδιά σας μπορούν να απολαμβάνουν τις υψηλές παροχές του Kέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Art4Fun που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, έχοντας πάντα τη σιγουριά ότι βρίσκονται σε έναν απόλυτα ασφαλή χώρο, ειδικά διαμορφωμένο για την τρυφερή ηλικία τους.

Bella Rosa
Ολύμπου 25, Χαλάνδρι
Τηλ: 210 6835492
E-mail: info@bella-rosa.gr

από Μαρία Ιωαννάτου