Αρχική > Gossip > Το αστρονομικό ποσό που θα πάρουν Χάρι-Μέγκαν για την πρώτη τηλεoπτική συνέντευξη μετά το Megxit

Το αστρονομικό ποσό που θα πάρουν Χάρι-Μέγκαν για την πρώτη τηλεoπτική συνέντευξη μετά το Megxit

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσουν συνέντευξη για την απομάκρυνσή τους από τη βασιλική οικογένεια και φυσικά με το αζημίωτο.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι τους έχει προταθεί να μιλήσουν για το Megxit στην Όπρα αλλά και στην Έλεν ΝτεΤζένερις έναντι ενός αστρονομικού ποσού. Το ζευγάρι που μόλις μετακόμισε στο Λος Άντζελες, λέγεται πως βρίσκεται σε συνομιλίες για να αποκαλύψει όλα όσα συνέβησαν με το Megxit, αλλά και λεπτομέρειες γύρω από την τωρινή του ζωή και την ανατροφή του γιου του.

Oι αρχικές συζητήσεις με τις δύο πασίγνωστες παρουσιάστριες έγιναν τον Ιανουάριο και αφορούσαν την αμοιβή 1 εκατ. δολαρίων. Τώρα που η απομάκρυνσή τους από τη βασιλική οικογένεια έγινε πραγματικότητα, χρειάζονται επειγόντως ρευστό για τα έξοδά τους που, είτε πρόκειται για το σπίτι είτε για την πολυσυζητημένη ασφάλειά τους, είναι υπέρογκα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ζυγαριά κλίνει προς την Όπρα με τη Μέγκαν να τη θεωρεί ιδανική για να μπορέσει να χτίσει από την αρχή επικοινωνιακά το «πληγωμένο» προφίλ της και να κερδίσει την υποστήριξη του κόσμου που τη θεωρεί υπεύθυνη για το Megxit. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δούμε κάμερες να καταγράφουν τη ζωή τους στο σπίτι, καθώς και οικογενειακές στιγμές εφόσον ο Χάρι συμφωνήσει.

Πηγή από το περιβάλλον τους ανέφερε ότι η Μέγκαν θέλει να δωρίσει όλα τα χρήματα σε φιλανθρωπίες – πιθανότατα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας μετά από τις απίστευτες προσπάθειες όλων των εργαζομένων στην πρώτη γραμμή κατά του κορωνοϊού.