Αρχική > Food & Drink > Το απόλυτο γαστρονομικό fair επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Το απόλυτο γαστρονομικό fair επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Το απόλυτο γαστρονομικό fair επιστρέφει στην Αγορά το Σάββατο 13 Ιουνίου, με φρέσκο όνομα και μενού, και υπόσχεται να μας φέρει πίσω στην κανονικότητα! Αγαπημένοι σεφ, μάγειρες και καντίνες δίνουν πλέον νέο απογευματινό ραντεβού στο Pop Up Munchies με πρωτότυπα μενού και cocktails, σε μια καλοκαιρινή συνάντηση με γεύση, μουσική και παρέα, με αποστάσεις! 

Τηρώντας όλους τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής, με περιορισμένο αριθμό τραπεζιών σε απόσταση και ακολουθώντας ένα σύστημα ελεγχόμενης ροής επισκεπτών για την ασφάλεια όλων μας, το Impact Hub Athens εμπνέεται νέους τρόπους για να συναντηθούμε ξανά στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης και να απολαύσουμε μαζί κλασικές και πειραγμένες εκδοχές street food πιάτων.

Από τις 5 μ.μ έως τις 11 μ.μ., μαζί μας θα βρίσκεται το Yazhou με εξωτικά πιάτα σε wok, το El Burro Tacos y Tequila με νόστιμα tacos, ο Guerilla Chef και ο Cookie Dude, το Signora Athens με παγωτό, εσπρεσάκι και λεμονάδα, το Food Truck με ανατολίτικες γεύσεις και το Falafelladiko με μοναδικά vegetarian wraps.

Το σούπερ φρέσκο Pop up Munchies θα γίνεται στην Αγορά 2 φορές το μήνα, φυσικά με pop-up κουζίνες στον ανοιχτό χώρο της Αγοράς αλλά και με live streaming. Τα street πιάτα θα προσφέρονται σε Eat In & Take Away, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και η δυνατότητα delivery για όσους θέλουν να απολαύσουν τα Pop Up Munchies στο σπίτι! 

Δοκιμάζοντας μια νέα εκδοχή του Pop Up Brunch που αγαπήσαμε, η συνάντησή μας θα έχει πλέον φυσική και ψηφιακή διάσταση, όπως επιτάσσει η εποχή, και οι λάτρεις του street food θα μπορουν να ανακαλύψουν συνταγές των αγαπημένων τους street food joints παρακολουθώντας το live stream στο κανάλι της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης και του Impact hub Athens. 

Ακόμη, σε συνεργασία με τον Pepper Radio 96,6, το Pop up Munchies “ντύνεται” με μοναδικά tunes από τους djs του σταθμού και το Open Mic επανέρχεται, καλώντας παλιούς, νέους και επίδοξους μουσικούς, τραγουδιστές, stand up comedians και λοιπούς performers να δείξουν το ταλέντο τους σε μια παράσταση μέγιστης  διάρκειας 8 λεπτών. Στο τέλος, με κριτή τον κόσμο, θα ανακοινωθεί ο νικητής της ημέρας με έπαθλο…φαγητό!

Αν θέλετε να πάρετε μέρος ως προμηθευτής, δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://bit.ly/3gosMXG

Φωκίωνος Νέγρη 42, Αθήνα

Τηλέφωνο Παραγγελιών: +30 210 3210146