Με ήδη τρεις επιτυχημένες διοργανώσεις και πάνω απο 4.500 θεατές, το μοναδικό κινηματογραφικό φεστιβάλ που είναι αφιερωμένο στις αθλητικές δραστηριότητες περιπέτειας επιστρέφει στην Αθήνα.

Ετοιμαστείτε για  ένα Σαββατοκύριακο γέματο ένταση και αδρεναλίνη. 

Το μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ για την περιπέτεια θα δοκιμάσει τις αντοχές, τις δεξιότητες και το πείσμα μας μέσα από ένα κινηματογραφικό ταξίδι με φόντο τα ομορφότερα τοπία του πλανήτη.


Το 4ο Adventure Film Festival ανοίγει τις πόρτες του και φιλοξενεί μια διήμερη προβολή θεματικών ταινιών – διεθνών και εγχώριων παραγωγών που σχετίζονται με τα adventure sports, πέντε φωτογραφικές εκθέσεις σχετικές με τις υπαίθριες δραστηριότητες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και ομιλίες και παρουσιάσεις που εμπνέουν, από ανθρώπους που είτε έχουν τιμηθεί με σημαντικές διακρίσεις, είτε έχουν φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο στο άθλημά τους.

Επίσης, στο χώρο του Κολλεγίου θα φιλοξενηθούν περίπτερα  εταιρειών προσφέροντας πολλές εκπλήξεις. Μουσική και καλή διάθεση, θα μας συνοδεύει για όλο το Σ/Κ.

Συγκεκριμένα:

Κινηματογραφικές ταινίες – Αφορούν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται με τη δύναμη του ανθρώπου μετατρέποντας τα στοιχεία της φύσης σε ένα ατέλειωτο πεδίο δράσης.

Στο σύνολο θα πραγματοποιηθούν 15 προβολές με τις περισσότερες από αυτές να αποτελούν πρεμιέρες στη χώρα μας.  Φωτογραφικές και εικαστικές εκθέσεις – από Έλληνες καλλιτέχνες θα κοσμούν τους χώρους του AFF, ταξιδεύοντας μας στις ομορφότερες outdoor “στιγμές” της Ελλάδας και του κόσμου.
Ομιλίες και παρουσιάσεις – από σύγχρονους θρύλους του ορεινού και θαλάσσιου αθλητισμού, άνθρωποι που επανειλημμένα άγγιξαν τα σωματικά και πνευματικά τους όρια, θα μας μιλήσουν με στόχο να εμπνεύσουν το κοινό και να διευρύνουν τους ορίζοντες δραστηριοποίησης της Ελληνικής κοινότητας.

Θέατρο κολλεγίου Αθηνών

18 Νοε – 19 Νοε 2017

Δέλτα Στεφάνου 15, Ψυχικό

Ώρα έναρξης: 14:00
Ώρα λήξης: 23:00

Τιμές εισιτηρίων

Ημερήσιο: Προπώληση 13€, Κανονικό 15€
Διήμερο: Προπώληση 23€, Κανονικό 25€

από sstrempa