0009901_blanco-225362-26x53




Το ξύλο στο οποίο κόβουμε τα τρόφιμα θέλει συχνό καθάρισμα!

Τι μπορείτε να κάνετε:

  • Για απολύμανση: Ρίξε λίγο χοντρό αλάτι και ξίδι πάνω σε μισή λεμονόκουπα και τρίψε με αυτήν την επιφάνειά του ξύλου.
  • Για να φύγουν οι οσμές από ψάρι: Τρίβετε καλά με μουστάρδα σε σκόνη, μετά την αφήνετε να ενεργήσει για λίγα λεπτά και ξεπλένετε καλά.
  • Για λεκέδες από κρέας: Ρίξε αρκετή μαγειρική σόδα και ζεστό νερό. Τρίψε με μια βούρτσα και ξεπλύντε.
  • Για καθημερινή καθαριότητα: Χρησιμοποιείστε λευκό ξίδι και άφησέ το να δράσει για μία ώρα.

από infowoman team