Αρχική > Celebrities > «Την αγαπώ ακόμα…»: Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος για το διαζύγιο με τη Φαίη Ξυλά

«Την αγαπώ ακόμα…»: Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος για το διαζύγιο με τη Φαίη Ξυλά

Περίπου πριν από δύο μήνες η Φαίη Ξυλά αποκάλυψε ότι εδώ και αρκετό καιρό έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή με τον πατέρα του παιδιού της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, ύστερα από15 χρόνια σχέσης και 9 χρόνια γάμου.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς είναι σήμερα η σχέση με την πρώην σύζυγό του: «Υπάρχει αγάπη, αυτό δεν αλλάζει. Είσαι με έναν άνθρωπο 15 χρόνια. Έχουμε τον μικρό μας Πάρη, που είναι 3,5 ετών, είναι κάτι κοινό στη ζωή μας που αυτό δεν θα αλλάξει. Και τη Φαίη την αγαπώ πολύ και νοιάζομαι για εκείνη και για τα επαγγελματικά της».

Όσο για το αν ήταν εύκολο να διαχειριστούν τον χωρισμό τους και να τον αντιμετωπίσουν τόσο ώριμα, τόνισε: «Είμαστε αρκετά ώριμοι ώστε να συνειδητοποιούμε τι δοτικότητα έχει υπάρξει από τον άλλο σε αυτή τη σχέση. Εγώ νοιάζομαι για τη Φαίη πάρα πολύ, την αγαπώ και θέλω να είναι ευτυχισμένη με κάθε τρόπο. Συνεργαζόμαστε και νοιάζομαι για εκείνη».

Δείτε το βίντεο:

Από την πλευρά της, η Φαίη Ξυλά έχει δηλώσει στο παρελθόν για τον χωρισμό τους: «Παρά το γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό επιλέξαμε να μην είμαστε μαζί ως ζευγάρι, μας συνδέει πάντα η αγάπη για το παιδί μας και τα 15 χρόνια που περάσαμε μαζί. Παραμένει πάντα ο μπαμπάς του παιδιού μου και ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου».