Παρά το φορτωμένο καθημερινό του πρόγραμμα, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θέλησε να ευχαριστήσει την κορούλα του με μια τρυφερή έκπληξη. Δεδομένου ότι η μικρή πριγκίπισσα λατρεύει τον Χάρι Πότερ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να συνθέσει ένα Hogwarts Castle από Lego για χάρη της. Μπορεί η μαμά να παραμελήθηκε λίγο, αλλά άξιζε τον κόπο.Η Βικτόρια Μπέκαμ δεν καθυστέρησε καθόλου να δημοσιεύσει βίντεο με τα πρώτα βήματα του τρυφερού πατέρα στην κατασκευή του νέου του «πρότζεκτ». Η ίδια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Τι καλός μπαμπάς. Η Χάρπερ έχει εμμονή με τον Χάρι Πότερ».

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φαίνεται να είχε πάρει πολύ προσωπικά το όλο εγχείρημα, αφού δεν ξεκολλούσε από την «αποστολή» του. Ήταν τέτοια η αφοσίωση με την οποία διάλεγε τα τουβλάκια που θα έλεγε κανείς ότι το χαιρόταν πολύ. Αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι όταν επέστρεψε μετά από 12 ώρες η σύζυγός του στο σπίτι, αυτός ακόμα ασχολιόταν με τα Lego. Η ίδια είπε σε ανάρτησή της: «Είναι 18 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και ακόμα χτίζει αυτό το LEGO!! Όλη μέρα έχτιζε!!».

Η αφοσίωση του πατέρα


O γοητευτικός πατέρας έχασε τον ύπνο του για να συναρμολογήσει το κάστρο, αφού δεν κοιμήθηκε όλη νύχτα. Η Βικτόρια έγραψε χαριτoλογώντας το πρωί της Κυριακής: «Είναι 10 παρά τέταρτο, ξενύχτησε πάνω σ’ αυτό το κάστρο έως τις 03:00». Όπως είπε ο ίδιος, του έμεναν μόνο δέκα σακουλάκια Lego για να ολοκληρώσει την κατασκευή του. Τότε, σε νέο της βίντεο, η ίδια αναφέρει: «Μ’ αυτό ασχολείται πάλι… Αυτό το κάστρο κάνει μαντάρα, τώρα, τη ζωή μου».

Αν αυτή δεν είναι ένδειξη αυθεντικής πατρικής αγάπης, τότε τι είναι;

από Ευγενία Κολοβού