Η γλυκιά Ζέτα Μακρυπούλια ξέρει μόνο να εξελίσσεται στην πορεία της ζωής της και αυτό το κάνει πολύ καλά. Σήμερα, πανέμορφη και δραστήρια, φαίνεται όλο και πιο γοητευτική σε ό,τι αποφασίζει να κάνει.



Η Ζέτα Μακρυπούλια χτες ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της φίλους καθώς ανέβασε δύο φωτογραφίες πολύ διαφορετικές από τις υπόλοιπες.

Τα σχόλια όμως των χρηστών του διαδικτύου είναι περισσότερα όταν η ηθοποιός δημοσιεύει φωτογραφίες της χωρίς ίχνος μακιγιάζ ή ασπρόμαυρες καλλιτεχνικές που είναι και η αδυναμία της.

Στις τελευταίες φωτογραφίες, η ηθοποιός κρατάει τσιγάρο και έχει μαύρους κύκλους από το μακιγιάζ.


Η Ζέτα Μακρυπούλια πρωταγωνιστεί φέτος στον «Γιούγκερµαν» και η παράσταση θα συνεχιστεί για ένα μήνα ακόμη μετά το Πάσχα. Η ηθοποιός ενσαρκώνει τον διπλό ρόλο της μητέρας και της ερωμένης του γοητευτικού τυχοδιώκτη.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια:

“Η εικόνα μια παγίδα”

Σε συνέντευξή της στην Καθημερινή, η Ζέτα Μακρυπούλια έχει δηλώσει για το πόσο την απασχολεί η εικόνα της: «Η εικόνα είναι μια παγίδα στην οποία λίγο ή πολύ πέφτουμε όλοι. Μεγάλωσα σε μια λαϊκή οικογένεια, με το άγχος τού τι θα πει ο κόσμος. Οι γονείς μου ήρθαν σε νεαρή ηλικία στην Αθήνα από το χωριό και έφεραν μαζί τους κατάλοιπα αυτής της νοοτροπίας, που ήταν εντονότερη κατά το παρελθόν. Τη μετέδωσαν και σ’ εμένα. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να την αποβάλω. Και, για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν έχω καταφέρει να απαλλαγώ εντελώς από αυτήν. Χρειάζεται καθημερινή άσκηση. Προσπαθώ να βάζω τον εαυτό μου σε μια συνθήκη αρμονίας: μόλις το μυαλό μου πάει στο τι θα πουν οι άλλοι, είναι σαν να βγαίνω από το κορμί μου και να γίνομαι παρατηρήτρια του εαυτού μου. Λέω: Ζέτα, αυτό είναι παλιό, δεν το χρειάζεσαι. Έτσι κάνω αυτό που πραγματικά θέλω».

από Σοφία Κωστάρα