Αρχική > Featured > Τι θα φέρει η νέα Σελήνη για κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η νέα Σελήνη για κάθε ζώδιο

Η Πανσέληνος έγινε στην Παρθένο, το πιο οργανωτικό κζώδιο, που δίνει απόλυτη σημασία στη λεπτομέρεια. Άρα αυτή είναι και η στιγμή μας να οργανωθούμε.

Τώρα λοιπόν μπορείτε να τακτοποιήσετε όλες εκείνες τις υποχρεώσεις που κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά σας και να δρομολογήσετε τα σχέδιά σας. Φυσικά, μην ξεχνάτε και τα δύσκολα. Η Πανσέληνος αυτή είναι κατάλληλη να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα, να ξεκινήσετε δραστηριότητες και να κάνετε την αρχή που θέλετε εδώ και καιρό.

Κριός

Τώρα είναι η περίοδος να φέρεται μια κατάσταση στα μέτρα σας. Αναλογιστείτε τι έχετε κάνει τους προηγούμενους μήνες και προχωρήστε.

Ταύρος

Η ερωτική σας διάθεση χτυπάει «κόκκινο», οπότε μην χάνετε την ευκαιρία. Περάστε χρόνο με το ταίρι σας ή εάν ψάχνετε σχέση, βγείτε και κάπου θα τον βρείτε.

Δίδυμοι

Τα οικογενειακά σας απασχολούν πολύ και ίσως τώρα βρείτε λύση σε ένα πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Καρκίνος

Αυτή την περίοδο εστιάστε σε αυτά που σας φαίνονται δύσκολα. Μπορεί να κοπιάσετε αλλά θα τα καταφέρετε.

Λέων

Τα οικονομικά δεν σταματούν να σας απασχολούν το τελευταίο καιρό και τώρα θα καταφέρετε να πάρετε μια ανάσα.

Παρθένος

Κάντε σχέδια για το μέλλον και βγείτε έξω να διασκεδάσετε. Αφήστε τις εντάσεις που θα δημιουργηθούν στην άκρη.

Ζυγός

Η περίεργη περίοδος που διανύατε το τελευταίο διάστημα ολοκληρώνεται και αρχίζετε νέα πορεία. Με έναν περίεργο τρόπο, το σεξ θα εμφανιστεί στη ζωή σας, οπότε μην μένετε κλεισμένοι.

Σκορπιός

Δώστε προσοχή στη σχέση σας γιατί δεν θα λείπει η ένταση. Περάστε χρόνο με φίλους για να χαλαρώσετε και μην πείτε όχι σε μια νέα γνωριμία.

Τοξότης

Μέσα από μια αλλαγή θα φέρετε την ηρεμία που θέλετε και θα εστιάσετε σε πράγματα που σας ενδιαφέρουν.

Αιγόκερως

Ασχοληθείτε με όσα σας απασχολούν και ολοκληρώστε τις δουλειές σας. Φυσικά, μην ξεχνάτε πως χρειάζεστε ξεκούραση αλλά και φορές που να το ρίξετε έξω.

Υδροχόος

Προσέξτε την ένταση στην οικογένεια, θα προκύψουν προστριβές οι οποίες θα σας ταράξουν. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

Ιχθύς

Η Πανσέληνος ευνοεί τα ερωτικά σας. Εάν είστε μόνοι, μην μένετε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι. Εάν πάλι έχετε σχέση, φροντίστε να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί.

Πηγή: iefimerida.gr