Αρχική > Celebrities > Τι συμβολίζουν τα τρία δαχτυλίδια που φόρεσε στο δεξί της χέρι η Μέγκαν Μαρκλ;

Τι συμβολίζουν τα τρία δαχτυλίδια που φόρεσε στο δεξί της χέρι η Μέγκαν Μαρκλ;

Τίποτα δεν θα είναι πλέον ίδιο στη ζωή της Μέγκαν Μαρκλ από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον πρίγκιπα Χάρι. Η αμερικανίδα ηθοποιός ήδη προχώρησε στη διαγραφή των προφίλ της στα social media, ενώ κάθε της κίνηση γίνεται θέμα συζήτησης από τα μέσα ενημέρωσης που καραδοκούν στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Κατά τη δεύτερη επίσημη επίσκεψη ως ζευγάρι με τον πρίγκιπα Χάρι, στα στούντιο του εναλλακτικού ραδιοφωνικού σταθμού Reprezent 107.3 FM στο Μπρίξτον, τα βρετανικά ΜΜΕ έβαλαν στο μικροσκόπιο τα τρία χρυσά δαχτυλίδια που φορούσε στο δεξί της χέρι, ένα στον αντίχειρα, ένα στον δείκτη και ένα στον παράμεσο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, στην τέχνη της χειρομαντίας που κατά κύριο λόγο προβλέπει το μέλλον, το να φοράει κάποιος δαχτυλίδι στον αντίχειρα, υποδηλώνει κίνητρο, έλεγχο και επιθετικότητα. Αντίστοιχα, το δαχτυλίδι στον δείκτη σημαίνει ότι ο άνθρωπος που το φορά είναι νεο-ορισμένος βασιλιάς, βασίλισσα ή διευθύνων σύμβουλος ή ακόμα και μια διασημότητα με φιλοδοξίες και εκατομμύρια θαυμαστές. Το γεγονός ότι επέλεξε να φορέσει τα δαχτυλίδια στο δεξί της χέρι, φανερώνει πείσμα ή την ανάγκη να έχεις τον έλεγχο της δημόσιας ζωής σου.

Ωστόσο, η Daily Mail υπενθυμίζει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίζεται με πολλά δαχτυλίδια στα χέρια της, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι απλώς υπέρμαχος της συγκεκριμένης τάσης.