Τα maxi φορέματα και οι φούστες είναι υπέροχα για πολλούς λόγους. Είναι ιδανικά να τα φοράμε το καλοκαίρι για να μας κρατούν δροσερές αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα: Με τι παπούτσια είναι καλύτερο να τα συνδυάζουμε; Τα flats ίσως «χάνονται» με τα maxi κομμάτια, ενώ τα ψηλοτάκουνα μπορεί να είναι υπερβολικά.Είτε επιλέγετε maxi φόρεμα ή φούστα για το γραφείο είτε για brunch, υπάρχουν τέσσερις επιλογές παπουτσιών που συνδυάζονται υπέροχα με αυτό το αέρινο καλοκαιρινό κομμάτι.

Βραδινό ντύσιμο: Πλατφόρμες

Ενώ τα ψηλοτάκουνα μπορεί να φαίνονται εντελώς αταίριαστα με ένα αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα, οι πλατφόρμες είναι μια καταπληκτική επιλογή! Είναι το κλειδί εάν το φόρεμα ή η φούστα σας είναι αρκετά μακριά και χρειάζεστε μία ελαφριά ανύψωση.

Πρωινό look: Σανδάλια


Σας παρουσιάζουμε το ιδανικό καλοκαιρινό look. Συνδυασμένα με ένα άνετο φόρεμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα δερμάτινα αυτά σανδάλια είναι απλά υπέροχα! Σημειώστε ότι αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει με πολύ μακριά φορέματα ή φούστες αν είστε ιδιαίτερα μικροκαμωμένη, αλλά με ένα κομμάτι που φτάνει ακριβώς στον αστράγαλο, αυτά τα σανδάλια θα γίνουν ο καλύτερος φίλος σας!

Office look: Ankle boots

Μερικά maxi φορέματα μπορεί να είναι πολύ χαλαρά για το περιβάλλον της εργασίας σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε! Συνδυάστε τα με σακάκι και ankle boots, κάτι το οποίο θα προσθέσει αμέσως μια πιο σοφιστικέ πινελιά σε ένα κλασικό φόρεμα παραλίας.

All-day look: Sneakers

Αν τα σανδάλια σε συνδυασμό με maxi φόρεμα ή φούστα είναι λίγο boho για το γούστο σας, επιλέξτε ένα ζευγάρι sneakers που θα κάνουν τη διαφορά! Για ακόμα πιο κολακευτικό αποτέλεσμα, επιλέξτε ένα ζευγάρι με πλατφόρμα για να επιμηκύνετε λίγο περισσότερο τα πόδια σας.

από Μαρία Ιωαννάτου