Αρχική > Featured > Τι παπούτσια να φορέσεις με κάθε τζιν παντελόνι που έχεις στην ντουλάπα σου (εικόνες)

Τι παπούτσια να φορέσεις με κάθε τζιν παντελόνι που έχεις στην ντουλάπα σου (εικόνες)

Βάζουμε στοίχημα ότι η ντουλάπα σας είναι γεμάτη από τζιν παντελόνια που δεν ξέρετε πώς να τα συνδυάσετε. Το καλό είναι ότι όσα περισσότερα έχετε, τόσες περισσότερες είναι και οι επιλογές σας. Γιατί να μένετε στους ίδιους συνδυασμούς και να μην τολμάτε άλλους, πιο απρόσμενους;

Παρακάτω μπορείτε να δείτε έναν πλήρη οδηγό από το marieclaire.com για το πώς θα δημιουργήσετε συνδυασμούς που ταιριάζουν καλύτερα στο σώμα και το στυλ σας. Αλλά προσέξτε: Ακριβώς επειδή υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους υιοθετήσετε όλους κατά γράμμα. Αφιερώστε χρόνο για να πειραματιστείτε και σίγουρα θα βρείτε τον δικό σας.

Boyfriend jeans + Caged heels
Photo credits: Morgan McMullen

Τα boyfriend jeans μπορεί να είναι άνετα, αλλά δεν είναι τόσο θηλυκά. Επιλέξτε ένα ζευγάρι παπούτσια που θα έχουν αυτόν ακριβώς τον ρόλο. Αυτά τα caged heels έχουν εξαιρετική υφή. Γυρίστε τα ρεβέρ σας πριν βγείτε από το σπίτι και είστε έτοιμες!

Cropped jeans + Πέδιλα με κορδόνια
Photo credits: Morgan McMullen

Φορέστε το αγαπημένο σας cropped παντελόνι και αφήστε τα παπούτσια σας να κάνουν όλα τα υπόλοιπα. Οι αστράγαλοί σας θα τονιστούν με αυτά τα πέδιλα και όσο πιο έντονο είναι το χρώμα τους τόσο το καλύτερο!

Flared jeans + Ρετρό sneakers
Photo credits: Morgan McMullen

Τα flared jeans πάντα μας γυρνούν σε παλαιότερες δεκαετίες, αλλά ολόκληρο το look θα γίνει πιο δροσερό με ένα ζευγάρι vintage sneakers. Απλώς βεβαιωθείτε ότι το μήκος του τζιν είναι το σωστό, ώστε να μη σέρνεται στο πάτωμα.

Μαύρο τζιν + Χρωματιστό πέδιλο
Photo credits: Morgan McMullen

Το μαύρο τζιν μπορεί να φαίνεται λίγο βαρύ το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το συνδυάσετε. Δοκιμάστε να το φορέσετε με ένα πέδιλο σε pop χρώμα και δείτε τη διάθεσή σας να ανεβαίνει στα ύψη!

Λευκό τζιν + Μαύρες γόβες
Photo credits: Morgan McMullen

Τα λευκά τζιν μπορούν να φορεθούν όλο τον χρόνο – ειδικά όταν συνδυάζονται με ένα κομψό ζευγάρι μαύρες γόβες. Η αντίθεση είναι σκόπιμη, ειδικά αν ολοκληρώσετε το look με μαύρη μπλούζα.