Αρχική > Featured > Τι φέρνει η ανάδρομη Αφροδίτη στις σχέσεις – Πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο
%cf%84%ce%b9-%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b7-%ce%b1%cf%86%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%af%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%87%ce%ad0

Τι φέρνει η ανάδρομη Αφροδίτη στις σχέσεις – Πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους ξεκινά επίσημα στις 13 Μαΐου και διαρκεί έως τις 25 Ιουνίου. Ενώ ο πλανήτης της αγάπης κινείται προς τα πίσω, οι σχέσεις με το άλλο μας μισό μπορεί να χαρακτηριζόνται από χάος.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, βρίσκουμε τη ρομαντική μας πλευρά και ενώ προσπαθούμε να παραμείνουμε σταθεροί, ενδέχεται να υπεραναλύουμε τα συναισθήματα και το μέλλον της σχέσης μας. Το να χαλαρώσουμε θα είναι δύσκολο, αλλά είναι απαραίτητο γιατί πρέπει να καθοδηγήσουμε τις καρδιές και τα συναισθήματά μας αυτή τη στιγμή.

Κριός

Επιθυμείτε ο σύντροφός σας να γνωρίζει διαισθητικά τι θέλετε αλλά αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας τελικά. Οι λέξεις δεν έρχονται εύκολα αλλά κάνετε ό,τι μπορείτε για να εκφραστείτε, ώστε να αποφύγετε την κατάρρευση της επικοινωνίας.

Ταύρος

Δεν είστε βέβαιοι για το πού βρίσκεστε με τη σχέση σας και ενεργείτε για να τραβήξετε την προσοχή του συντρόφου σας. Αντί να ξεκινήσετε το δράμα, υιοθετήστε τη γλυκιά πλευρά σας και ξεκινήστε μια ανοιχτή συζήτηση μαζί του.

Δίδυμοι

Ενώ προσελκύεστε συχνά από διανοούμενους, αυτή τη στιγμή, αισθάνεστε ότι δεν είναι ο συνηθισμένος τύπος σας ή σχετίζεστε με τον σύντροφό σας με έναν νέο τρόπο. Αυτή τη στιγμή έχετε διάθεση για λίγο φλερτ και αυτό είναι εντάξει – δεν χρειάζεται να είστε τόσο προσηλωμένη όλη την ώρα!

Καρκίνος

Μπορεί να δίνετε πολύ μεγάλο μέρος του εαυτού σας στους άλλους και να αισθάνεστε ότι δεν το εκτιμούν. Μην αφήνετε τους άλλους να σας θεωρούν δεδομένους. Υπενθυμίστε στον σύντροφό σας ότι είστε ομάδα.

Λέων

Ο περίγυρός σας έχει πολλές σκέψεις σχετικά με τη σχέση σας και δε διστάζει να σας γεμίζει με αρνητικές απόψεις. Δημιουργήστε όρια για να αποφύγετε ενοχλήσεις και προσπαθήστε να μη μοιράζεστε υπερβολικά πολλά πράγματα για τη σχέση σας.

Παρθένος

Θέλατε να πάτε τη σχέση στο επόμενο στάδιο, αλλά τώρα που είναι τελικά η ώρα, διστάζετε. Είναι εντάξει, αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο προτού το ανακοινώσετε στο Instagram, υιοθετήσετε μαζί ένα κουτάβι ή γνωρίσετε τους γονείς του. Περιμένετε μέχρι να αισθανθείτε έτοιμοι.

Ζυγός

Τα ιδανικά σας αλλάζουν και αυτό επηρεάζει τον τρόπο που βλέπετε την αγάπη. Απλώς διαμορφώνετε εκ νέου το πώς πιστεύετε ότι θα έπρεπε να είναι μια σχέση. Να θυμάστε, μόνο εσείς και ο σύντροφός σας πρέπει να συμφωνήσετε σχετικά με τους κανόνες της σχέσης σας – ποιος νοιάζεται τι πιστεύουν οι φίλοι σας;

Σκορπιός

Έχετε την τάση να τοποθετείτε τη σχέση σας στο επίκεντρο των πάντων. Αλλά τώρα, μαθαίνετε ότι τα λόγια δεν είναι αρκετά για να διατηρήσετε μια σχέση. Πρέπει να κάνετε πραγματική δουλειά. Ορίστε ορισμένα όρια καθώς περιηγείστε σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι και θα το πετύχετε.

Τοξότης

Η ανάδρομη Αφροδίτη στέλνει μια έκρηξη από το παρελθόν με τη μορφή ενός μηνύματος από κάποια πρώην σχέση σας. Ίσως να μπείτε στον πειρασμό να αναζωπυρώσετε τη φλόγα, αλλά πριν σπεύσετε πίσω (ξανά), βεβαιωθείτε ότι είστε και οι δύο αφοσιωμένοι στο να κάνετε τη σχέση να λειτουργήσει.

Αιγόκερως

Είστε πρακτικοί από τη φύση σας, αλλά μπορεί να προσελκύσετε σχέσεις που δεν είναι πρακτικές. Η τρέχουσα σχέση σας δεν έχει νόημα αλλά οι διαφορές μεταξύ σας είναι αυτές που σας ιντριγκάρουν ακόμη περισσότερο. Μερικές φορές τα αντίθετα έλκονται!

Υδροχόος

Ναι, έχετε βρει ένα καταπληκτικό άτομο αλλά αυτό δεν θα σας εμποδίσει να θέλετε να διατηρήσετε τις επιλογές σας ανοιχτές. Εάν είστε μόνοι συνεχίστε την αναζήτηση. Εάν είστε σε σχέση πάρτε λίγο χώρο για τον εαυτό σας και ο χρόνος που ξοδεύετε με τον σύντροφό σας θα είναι πιο γλυκός!

Ιχθύς

Αισθάνεστε ότι η σχέση πρέπει να πάει παρακάτω αλλά δεν το μοιράζεστε με τον σύντροφό σας, κάτι που σας κρατάει πίσω. Θα χρειαστεί δουλειά, αλλά προσπαθήστε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας. Εν τω μεταξύ, να είστε υπομονετικοί με τον σύντροφο και τον εαυτό σας.

%cf%84%ce%b9-%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b7-%ce%b1%cf%86%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%af%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%87%ce%ad0 %cf%84%ce%b9-%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b7-%ce%b1%cf%86%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%af%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%87%ce%ad2

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του %cf%84%ce%b9-%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b7-%ce%b1%cf%86%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%af%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%87%ce%ad4