Αρχική > Featured > Τι έγινε στο δείπνο προς τιμή του προέδρου της Κίνας – Οι εμφανίσεις που θα συζητηθούν

Τι έγινε στο δείπνο προς τιμή του προέδρου της Κίνας – Οι εμφανίσεις που θα συζητηθούν

Επίσημο δείπνο προς τιμήν του Κινέζου Προέδρου παρέθεσε νωρίτερα σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και όπως θα περίμενε κανείς σύσσωμη η πολιτική κοινωνία του τόπου μας ήταν εκεί.

Ποιοι παραβρέθηκαν

Στο δείπνο μεταξύ άλλων παρίσταντο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα γκραμπόφκσι, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, πλήθος υπουργών της ΝΔ, η πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και πολλοί άλλοι.

Γελάκια και αστεία

Τα βλέμματα συγκέντρωσε η στιγμή της συνάντησης Αλέξη Τσίπρα και Άδωνι Γεωργιάδη, οι οποίοι αφού χαιρετήθηκαν εγκάρδια, επί ένα 20λεπτο, καθήμενοι δίπλα δίπλα δεν σταμάτησαν να μιλούν. Μέσα στη χαλαρότητα της βραδιάς ο Αλέξης Τσίπρας είχε μερικές ευχάριστες στιγμές και με τον κ. Μάκη Βορίδη, γεγονός που προκάλεσε μάλλον και τα πειράγματα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Μαρέβα Μητσοτάκη με little black dress, όπως και η – ξανά στα κόκκινα – Γιάννα Αγγελοπούλου.
Τσίπρας και Αδωνις δίπλα-δίπλα, δεν σταμάτησαν να μιλάνε
Ο Αλέξης Τσίπρας προσήλθε μόνος, χωρίς την σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα.
Ο Αλέξης Τσίπρας προσήλθε μόνος, χωρίς την σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα.
Χαιρέτησε με θέρμη τον Αδωνι Γεωργιάδη όπως και τον Μάκη Βορίδη και τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Χειραψία Αδωνι με Αλέξη Τσίπρα

Το γεγονός εντόπισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος έσπευσε να χαιρετήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και όρθιος, να κάνει πλάκα προφανώς για το γεγονός ότι συνομιλεί με τον Αδωνι Γεωργιάδη με τον οποίο έχουν συγκρουστεί πολλές φορές.
Ο Αλέξης Τσίπρας συνομιλεί με την Γιάννα Αγγελοπούλου
Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με την Γιάννα Αγγελοπούλου
Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Χρήστος Χριστοδούλου
Ευγενία Μανωλίδου, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, Λίνα Μενδώνη
Το ζεύγος Πατούλη