Αρχική > Celebrities > Τι δήλωσε η Σαρλίζ Θίρον στην εκπομπή της Ντριου Μπάριμορ για την προσωπική της ζωή

Τι δήλωσε η Σαρλίζ Θίρον στην εκπομπή της Ντριου Μπάριμορ για την προσωπική της ζωή

“Βάζω τα παιδιά μου το βράδυ για ύπνο και αισθάνομαι πραγματικά ολοκλήρωση”, δήλωσε στο night show της Ντρου Μπάριμορ, «The Drew Barrymore Show», ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για την προσωπική της ζωή η πανέμορφη και πανέξυπνη Σαρλίζ Θίρον.

Δήλωση που έδωσε αφορμή για περαιτέρω ερωτήσεις, όπως “Είσαι σε σχέση αυτή την περίοδο;” για να ακολουθήσει η απάντηση: “Δεν έχω κάποια σχέση τα τελευταία πέντε χρόνια”.

Η Ντρου Μπάριμορ ρώτησε στη συνέχεια τη διάσημη ηθοποιό για ποιο λόγο δεν έχει πάρει την απόφαση, αφού πολλοί άντρες θα ήθελαν να έχουν σχέση μαζί της. Η ηθοποιός απάντησε ότι για να κάνει μια σχέση πλέον, θα μετρήσει πολύ ο χαρακτήρας του άλλου ατόμου…

Αν και είναι “ανοιχτή” στην ιδέα να γνωρίσει κάποιον στο μέλλον, έχει και τις επιφυλάξεις της: «Νιώθω ότι είμαι σε μια φάση της ζωής μου που θα πρέπει κάποιος να βάλει πολλά στο παιχνίδι –όχι απλώς αυτά που θεωρούμε δεδομένα… Η ζωή μου είναι μια χαρά οπότε ο άλλος θα πρέπει να είναι το ίδιο καλός ή και καλύτερος γιατί δεν θα συμβιβαστώ με κάτι λιγότερο», είπε.