Αρχική > Featured > Τι δήλωσε η ιδιοκτήτρια-ηθοποιός του “σουσάδικου της κόκας” στο Κολωνάκι

Τι δήλωσε η ιδιοκτήτρια-ηθοποιός του “σουσάδικου της κόκας” στο Κολωνάκι

Η υπόθεση της διακίνησης κόκας μέσα σε γνωστό μαγαζί με σούσι συνεχίζεται με απολογίες κατηγορουμένων.

Η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Παπά, η οποία είναι συνιδιοκτήτρια στο γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, δήλωσε σχετικά με το θέμα. Το συγκεκριμένο μαγαζί μάλιστα θεωρείται έδρα μίας εγκληματικής οργάνωσης η οποία διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στο ελληνικό τζετ σετ κατέθεσε ότι δεν γνώριζε τίποτα.

«Έχω φτύσει αίμα να μεγαλώσω το παιδί μου. Ποτέ δεν θα έβαζα σε κίνδυνο τη ζωή του, την πορεία του και την καριέρα του», είπε και προσέθεσε: «Μέχρι τη στιγμή που έγινε αυτό, ζούσα ένα όνειρο. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πράγμα».

Άγνωστοι μεταξύ τους

Η ηθοποιός υποστήριξε ακόμη ότι οι περισσότεροι κατηγορούμενοι γνωστοί της μόνο κοινωνικά, αφού δεν τους ήξερε ούτε τους έκανε παρέα.

Τέλος, ανέφερε ότι δεν πλησίασε ποτέ κανείς την ίδια ή το γιο της, που επίσης είναι κατηγορούμενος, για να την ενημερώσει για όσα συνέβαιναν. «Ήμουν υποψιασμένη για τις παρέες του γιου μου μόνο, όχι για τα επαγγελματικά» είπε και επανέλαβε πως ο συνιδιοκτήτης του εστιατορίου «ήταν φιλικός και καλόκαρδος. Εξακολουθώ να θεωρώ απίστευτο αυτό το πράγμα».

Μόνο για προσωπική χρήση

Νωρίτερα, είχε απολογηθεί και ο γιος της ηθοποιού, ο οποίος κι αυτός δήλωσε ότι είχε πλήρη άγνοια για τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία. «Αν ήξερα, θα διέκοπτε κατευθείαν τη συνεργασία μας» επεσήμανε, ενώ έκανε ξεχωριστή μνεία στο γνωστό παρουσιαστή Θ. Γ. που απολογήθηκε κατά την περασμένη συνεδρίαση, δηλώνοντας αθώος. «Είχε βάλει κάποιο κεφάλαιο. Δεν ήθελε να ασχολείται, να έχει κάποιο ρόλο. Ερχόταν για φαγητό μια φορά την εβδομάδα μόνο» εξήγησε.

Ο συνιδιοκτήτης του εστιατορίου απολογήθηκε επίσης χθες συμπληρωματικά και ρωτήθηκε για τις συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Μεταξύ των συνομιλητών είναι και η διάσημη ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα, η οποία δεν βρέθηκε στο δικαστήριο για να απολογηθεί. Ο κατηγορούμενος συνιδιοκτήτης του εστιατορίου ανέφερε ότι η συνομιλία του με τη συγκεκριμένη ηθοποιό αφορούσε σε «κέρασμα». Όπως εξήγησε, «κατέβηκα κάτω από το σπίτι μου και ήπιαμε παρέα». Μάλιστα, ο συνήγορος της ηθοποιού υποστήριξε στο δικαστήριο πως η ίδια είναι περιστασιακός χρήστης και οι αναφορές στις τηλεφωνικές συνομιλίες έχουν να κάνουν για ιδία χρήση.

Κατά τη συνεδρίαση, απολογήθηκαν ακόμη οκτώ κατηγορούμενοι που αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, υποστηρίζοντας στην πλειοψηφία τους πως ήταν χρήστες και επεδίωκαν μόνο να βρουν τη δόση τους.

Η πρόεδρος κήρυξε τη λήξη των απολογιών και πλέον αναμένεται η εισαγγελική πρόταση.