Αρχική > Σχέσεις > Τι δεν πρέπει να κάνεις πριν από το πρώτο ραντεβού!

Τι δεν πρέπει να κάνεις πριν από το πρώτο ραντεβού!

Πρώτο ραντεβού, συνεντεύξεις για δουλειά, σοβαρά meetings, υπάρχουν μερικά γεγονότα στην ζωή μας που μπορεί να χρειάζονται μια extra φροντίδα ομορφιάς! Όλες βάζουμε τα δυνατά μας για αυτές τις περιστάσεις, αλλά κάποιες φορές το παρακάνουμε! Ας δούμε, λοιπόν, 5 κινήσεις ομορφιάς που καλό θα ήταν να αποφύγουμε πριν το πρώτο ραντεβού μας και όχι μόνο!

  1. Λεύκανση: Θυμάστε το επεισόδιο από τα Φιλαράκια με τον Ρος να κάνει λεύκανση και τα δόντια του να φωσφορίζουν στο σκοτάδι; Δεν λέμε για κάτι τόσο extreme, αλλά αν είναι να επισκευθείτε τον οδοντίατρό σας κάντε το λίγάκι νωρίτερα και όχι μια-δυο μέρες πριν για να γλιτώσετε από πονάκια, ενοχλήσεις ή άλλα οδοντικά απρόοπτα!

    %cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%b2%ce%bf%cf%8d1

  2. Καθαρισμός προσώπου: Ή peeling! Σκεφτείτε να συνατήσετε τον άλλο με ένα κατακόκκινο πρόσωπο ή με τους πόρους ανοιχτους! Ναι, καθόλου ωραία εικόνα όσο foundation και αν χρησιμοποιήσετε!
  3. Κούρεμα: Ναι, καλύτερα να μην το δοκιμάσετε, αφού ξέρετε ότι για να στρώσει το μαλλί του κομμωτηρίου πρέπει να περάσουν μια-δυο μέρες!
  4. Αποτρίχωση: Αν δοκιμάσετε το κερί ή κάποια άλλη μέθοδο αποτρίχωσης στο σώμα και, ειδικότερα, στο πρόσωπο να ξέρετε ότι μπορεί να βγείτε ραντεβού με κοκκινίλες, σημάδια ή κοψίματα! Απλώς, λέω…

  5. Μαύρισμα: Ναι, το καλοκαίρι τελείωσε, αλλά εσείς έχετε λίγο ακόμα χρώμα το οποίο θέλετε να τονίσετε! Όχι, μια μέρα πριν δεν είναι καλό να δοκιμάσετε το σπρέι μαυρίσματος! Εκτός αν θέλετε να αφήνετε τα σημάδια σας στο τραπέζι ή το σακάκι του συνοδού σας!

Aμηχανία στο πρώτο ραντεβού; Με αυτό το κόλπο θα την εξαφανίσεις!

5 τρόποι για να αποφύγεις τα αποτυχημένα ραντεβού!

Δεν είσαι συνεπής στα ραντεβού σου; Δες τι λέει η επιστήμη για αυτό!

5 μικροδιορθώσεις ομορφιάς που πρέπει όπωσδήποτε να κάνεις το φθινόπωρο!