Αρχική > Ομορφιά > Τι χρώμα να βάψω τα μαλλιά μου; Η πρόταση του hairstylist για τα trend του χειμώνα

Τι χρώμα να βάψω τα μαλλιά μου; Η πρόταση του hairstylist για τα trend του χειμώνα

Κάθε εποχή που αλλάζει φέρνει τα δικά της χρώματα και αρώματα, από την φύση μέχρι τη μόδα. Μία αλλαγή πάντα γεννά νέα συναισθήματα και μας τονώνει τη διάθεση.

Οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να αλλάζουν τα μαλλιά τους. Ο hairstylist και ειδικός haircolorist, Δημήτρης Μπιθηκούκης από τα κομμωτήρια Vintage Hair Salon (σε Μελίσσια και Κηφισιά), μάς προτείνει τις αποχρώσεις που θα είναι τα trend φέτος το χειμώνα.

«Φέτος θα παίξουν φυσικές αποχρώσεις σε μπαλαγιάζ με έντονα τελαιώματα και χρώματα κοντά στο φυσικό με ελαφριά φυσικά ανοίγματα. Κατά βάση στην Αγγλία για παράδειγμα, η τάση που θα επικρατήσει είναι του χάλκινου και του ξανθού, όχι όμως πολύ έντονα. Στην Ισπανία, επίσης, θα “παίξουν” οι αποχρώσεις κοντά στο φυσικό, με πινελιές φυσικές πράσινες και λαδί», επισημαίνει ο κ.Μπιθηκούκης.

Διαβάστε επίσης: 7 εντυπωσιακές επιλογές Ombré για όσες έχουν σκούρα μαλλιά

«Για την Ελλάδα προτείνουμε τα κόκκινα, τα πιο σκούρα σοκολατί και γενικά τα πιο γήινα χρώματα, όπως και τα ψυχρά. Αλλά πάλι μπαλαγιάζ. Γενικά, όμως, προτείνουμε ό,τι ταιριάζει στο πρόσωπο του κάθε ανθρώπου, ό,τι του ανεβάζει τη διάθεση. Αυτό είναι και το ιδανικό», σημπληρώνει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#the_vintage_hairs_salon_kifisia , #balayage !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημήτρης Μπιθηκούκης (@dimitris_bithikoukis) στις