Αρχική > Celebrities > Τι απαντά η Έλεν Μίρεν στα σχόλια για την ομοιότητά της με τη νέα σύντροφο του Κιάνου Ριβς

Τι απαντά η Έλεν Μίρεν στα σχόλια για την ομοιότητά της με τη νέα σύντροφο του Κιάνου Ριβς

Πριν από λίγες ημέρες, ο 55χρονος Κιάνου Ριβς εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί πιασμένος χέρι – χέρι με την 46χρονη σύντροφό του, την καλλιτέχνιδα Αλεξάνδρα Γκραντ, δείχνοντας έτσι δημόσια την αγάπη τους. Το ζευγάρι είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια, καθώς έχουν συνεργαστεί και στα δύο βιβλία του ηθοποιού, με την Γκραντ να κάνει την εικονογράφηση.

Όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, οι fans του μέσω των κοινωνικών δικτύων ξεκίνησαν τον σχολιασμό θέλοντας κατά κάποιο τρόπο να δώσουν ή οχι τη στήριξή τους στην επιλογή του ηθοποιού. Πολλοί λοιπόν εξ αυτών επεσήμαναν την ομοιότητα της Αλεξάνδρας Γκραντ με την διάσημη ηθοποιό Έλεν Μίρεν.

«Δεν με πειράζουν οι συγκρίσεις»

Ενημερώθηκε για όλα αυτά η διάσημη Βρετανίδα ηθοποιός, ηλικίας 74 ετών, και θέλησε να απαντήσει. Καταρχάς, δήλωσε κολακευμένη για τα σχόλια που έγιναν για την ομοιότητά της με τη νέα σύντροφο του Κιάνου Ριβς, ενώ συμπλήρωσε πως δεν την πειράζουν οι συγκρίσεις.

Συγκεκριμένα, η Έλεν Μίρεν μίλησε γι’ αυτό στο Etnertainment Tonight, λέγοντας: «Το είδα αυτό. Ήταν πολύ κολακευτικό για μένα, ξέρετε, επειδή προφανώς είναι αξιαγάπητη». Και η ηθοποιός που είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Τέιλορ Χακφόρντ, πρόσθεσε: «Ξέρω τον Κιάνου Ριβς πολύ καλά. Έκανε μια ταινία με τον σύζυγό μου και είναι το πιο αξιαγάπητο, το πιο υπέροχο πλάσμα. Είναι πολύ τυχερή και είμαι σίγουρη πως κι εκείνος είναι πολύ τυχερός».