Αρχική > Gossip > Τι απαντά η Αλίκη Κατσαβού στην προειδοποίηση της κόρης του Κώστα Βουτσά για την κληρονομιά του

Τι απαντά η Αλίκη Κατσαβού στην προειδοποίηση της κόρης του Κώστα Βουτσά για την κληρονομιά του

Η Αλίκη Κατσαβού απάντησε σε όσα είπε η Σάντρα Βουτσά για την κληρονομιά του πατέρα της, του αξέχαστου ηθοποιού, Κώστα Βουτσά.

«Ο πατέρας μου έκανε περιουσία γιατί ήταν επιχειρηματίας. Ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος. Ελπίζω πως δεν θα υπάρξει θέμα με τα κληρονομικά. Δεν θα επιτρέψω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την περιουσία του πατέρα μου. Είναι πολύ γελασμένος όποιος σκεφτεί να κάνει κάτι που δε θα μας ωφελεί όλους. Κανένα από τα παιδιά δεν ασχοληθήκαμε ποτέ να ρωτήσουμε το τι γίνεται με την περιουσία. Δεν ήταν αυτό το ζητούμενο, Ο πατέρας μου μας έδωσε ένα τεράστιο εφόδιο. Μας έμαθε να δουλεύουμε. Και να την ευχαριστιόμαστε τη δουλειά. Και είμαστε όλες έτσι», ανέφερε η Σάντρα Βουτσά στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη.

Η Αλίκη Κατσαβού τοποθετήθηκε πρώτη φορά για την κληρονομιά του Κώστα Βουτσά στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου: «Με τα κορίτσια είμαστε πολύ κοντά και δεμένες και λείπει η μία στην άλλη και η πανδημία μας έκανε να χαθούμε για λίγο». Και τόνισε: «Με ενοχλεί να λέγονται πράγματα δημόσια για την κληρονομιά… Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αυτό. Είναι ένα οικογενειακό ζήτημα που όλες οι οικογένειες αντιμετωπίζουν και εγώ αυτά τα πράγματα δεν θέλω να τα κάνω δημόσια… Είμαστε καλές γυναίκες, αγαπημένες, ο Φοίβος είναι μικρός δεν τον λογαριάζω σ’ αυτό και νομίζω ότι μπορούμε να τα κάνουμε αυτά έξω από τα φώτα της δημοσιότητας».

Δείτε το απόσπασμα: