Αρχική > Cinema > «Θύμα» του κορωνοϊού και ο «Spiderman» – Ποιες πολυαναμενόμενες πρεμιέρες αναβλήθηκαν

«Θύμα» του κορωνοϊού και ο «Spiderman» – Ποιες πολυαναμενόμενες πρεμιέρες αναβλήθηκαν

Η πανδημία του κορωνοϊού κρατά κλειστές σε όλον τον κόσμο οι κινηματογραφικές αίθουσες, με αποτέλεσμα οι μεγάλες εταιρείες κινηματογραφικών παραγωγών να μεταθέτουν η μία μετά την άλλη τις πρεμιέρες πολυαναμενόμενων ταινιών.

Ειδικότερα, το σίκουελ του «Spider-Man: Far From Home» είναι το πιο πρόσφατο «θύμα».

Αρχικά, η Sony είχε δώσει ως ημερομηνία εμφάνισης τη 16η Ιουλίου 2021, στη συνέχεια τη μετέθεσε για 5 Νοεμβρίου του 2021 και τώρα για 17 Δεκεμβρίου 2021. Κατά συνέπεια, το σίκουελ πήρε πλέον τη θέση στον προγραμματισμό εμφάνισης στις αίθουσες της ταινίας «Avatar 2», η οποία μετατέθηκε για τις 16 Δεκεμβρίου του 2022.

Σε παρόμοιες κινήσεις προχώρησε και η Marvel Cinematic Universe, επαναπρογραμματίζοντας τις ταινίες: «Black Widow», «The Eternals», «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings», «Thor: Love and Thunder» και «Doctor Strange in the Multiverse of Madness».

Τέλος, το σίκουελ της ταινίας «Spider-Man: Into the Spider-Verse» της Sony Pictures Animation είναι προγραμματισμένο για τις 7 Οκτωβρίου του 2022, μετά και την εξάμηνη μετάθεση που ανακοινώθηκε νωρίτερα μέσα στη χρονιά.