Αρχική > Gossip > Θύμα ληστείας η Μαίρη Συνατσάκη- Πώς είναι το σπίτι της μετά τη διάρρηξη

Θύμα ληστείας η Μαίρη Συνατσάκη- Πώς είναι το σπίτι της μετά τη διάρρηξη

Θύμα ληστείας έπεσε η Μαίρη Συνατσάκη όταν εκείνη έλειπε για πρόβες στο θέατρο. Οπως ανέφερε η ίδια στο βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube, το σοκ ήταν μεγάλο όταν αντίκρυσε το σπίτι της να είναι άνω κάτω. Μάλιστα, έδειξε πλάνα από το διαμέρισμά της, έτσι όπως το άφησαν οι διαρρήκτες. Τέλος, παραδέχθηκε πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να κοιμηθεί μόνη στο σπίτι της, καθώς φοβάται πολύ.

«Τα θετικά της συγκεκριμένης ιστορίας ήταν ότι δεν ήμουν μέσα στο σπίτι, όταν μπήκαν για να με κλέψουν. Δεύτερο, δεν μου πήραν πολλά πράγματα. Μου πήραν πράγματα αξίας, όπως μερικά κοσμήματα, αλλά δεν βρήκαν καθόλου μετρητά. Τρίτο, δεν ήμουν μόνη μου όταν βρέθηκα αντιμέτωπη με όλο αυτό.

Αν ήμουν μόνη μου, θα είχα αρπάξει τον γάτο μου και θα άρχιζα να τρέχω. Τέταρτο, δεν έκαναν κακό στον Τίμο. Όταν άνοιξα την πόρτα, απλώς νιαούρισε, όπως κάνει κάθε βράδυ για το φαγητό του. Πέμπτο, έχω στο κοντινό μου περιβάλλον πολλά άτομα που θα νοιαστούν, θα τρέξουν και θα με φιλοξενήσουν. Υπάρχουν θετικά σε όλο αυτό» υπογράμμισε η Μαίρη Συνατσάκη στο βίντεο της.