Αρχική > Featured > Thessaloniki Beer Festival: Κερδίστε 8 διπλές προσκλήσεις για τη μεγάλη γιορτή της μπύρας

Thessaloniki Beer Festival: Κερδίστε 8 διπλές προσκλήσεις για τη μεγάλη γιορτή της μπύρας

To μεγαλύτερο φεστιβάλ μπύρας της χώρας, το Thessaloniki Beer Festival έρχεται και φέτος με την 3η -ακόμα πιο εξελιγμένη- εκδοχή του προσφέροντας για ακόμα μία χρονιά την απόλυτη εμπειρία ποιοτικού ζύθου σε όλους τους λάτρεις της μπύρας.

Η ομάδα παραγωγής του φεστιβάλ έχει φροντίσει να σας περιμένουν περισσότερα από 40 ζυθοποιεία με κάθε είδος μπύρας που μπορείτε να φανταστείτε και 8 street food επιλογές με κλασικές αλλά και ιδιαίτερες γεύσεις, κατάλληλες για να συνοδεύσετε την μπύρα σας ανεξαρτήτως είδους.

Για 4 μέρες θα ζωντανέψει ένα «γευστικό» χωριό με εκατοντάδες είδη ζύθου, διαφορετικές κουζίνες, μουσική από DJs και συγκροτήματα της πόλης κι όχι μόνο! Tο Thessaloniki Beer Festival υπόσχεται υπέροχες βραδιές γεμάτες μπύρα και φυσικά πολλή μουσική. Η ομάδα του φεστιβάλ ετοίμασε ένα δυναμικό κι εκρηκτικό Line Up σπουδαίων καλλιτεχνών και DJ sets.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Thessaloniki Beer Festival 2019 

ΔΕΘ – Helexpo | Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

29, 30, 31 Αυγούστου & 1 Σεπτεμβρίου

Ώρες: 18.00-00.00

Τηλ. επικοινωνίας: 2311 243505

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 8 διπλές προσκλήσεις για το Thessaloniki Beer Festival που θα πραγματοποιηθεί στη ΔΕΘ – Helexpo | Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 31 Αυγούστου (4 διπλές προσκλήσεις) και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 (4 διπλές) και ώρες 18:00 έως 00:00.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 στις 16:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι τυχεροί νικητές είναι:

Για Σάββατο 31/8

Δέσποινα Τσιραμπίδου

Κωνσταντίνα Μυλώση

Ιωάννα Βενέτη

Κατερίνα Παπαγιαννίδου

Για Κυριακή 01/9

Μαριάννα Χατζησαββίδου

Ελπίδα Γρηγοριάδου

Βικτωρία Χατζοπούλου

Μαρία Τσουκάτου

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 8 διπλές προσκλήσεις για το Thessaloniki Beer Festival που θα πραγματοποιηθεί στη ΔΕΘ – Helexpo | Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 31 Αυγούστου (4 διπλές προσκλήσεις) και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 (4 διπλές) και ώρες 18:00 έως 00:00.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 30η Αυγούστου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

  Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.

  Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.