Η ονομασία TYCO προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων «Take Your Cocktail Out», που σημαίνει «Πάρε το κοκτέιλ σου στο χέρι». Αυτή ακριβώς είναι η φιλοσοφία πίσω από το μπαρ TYCO και αυτό ακριβώς μας προ(σ)καλεί να κάνουμε!

Στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ρόμβης 11, βρίσκεται ένα μαγαζί που μόλις το περασμένο καλοκαίρι έκανε πράξη αυτό που όλοι είχαμε σκεφτεί κάποια στιγμή και λαχταρούσαμε! Να μπορούσαμε να απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας κοκτέιλ στο χέρι, κάνοντας μια βόλτα στο κέντρο της πόλης και ανακαλύπτοντας της ομορφιές της!

Στο TYCO μπορεί κανείς να βρει signature cocktails, long drinks και ποτά, σε πολύ προσιτές τιμές (4 έως 8 ευρώ), που παρασκευάζονται από σπιτικά λικέρ και φρέσκα υλικά.


Όλα τα ποτά σερβίρονται για να τα πάρεις μαζί σου, μπορείς όμως να τα απολαύσεις και στα stands του καταστήματος. Αν πάλι ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που δύσκολα θα βγουν από το σπίτι, γνωστοί και ως σπιτόγατοι, υπάρχει και υπηρεσία delivery ώστε το cocktail της αρεσκείας σου να έρθει κατευθείαν στην πόρτα σου!

TYCO
Ανοιχτά 2:00 μ.μ. έως 2:00 π.μ.
Ρόμβης 11, Αθήνα
Τηλ: 21 1182 3343

από Μαρία Ιωαννάτου