Αρχική > Featured > Θες να φαίνεσαι πιο αδύνατη; Πραγματοποίησε αυτά τα 3 στυλιστικά must

Θες να φαίνεσαι πιο αδύνατη; Πραγματοποίησε αυτά τα 3 στυλιστικά must

Μπορεί μία στυλιστική σου επιλογή να σε μεταμορφώσει; Μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι πολύ πιο αδύνατη και να καλύψει τα αδύναμα σημεία του σώματός σου; Κι όμως μπορεί, και αυτό το κάνει απόλυτα σαφές η Marie-Anne Lecoeur.  Η γνωστή Γαλλίδα fashion vlogger τονίζει πως είναι εφικτό να δημιουργήσει κάποια γυναίκα μία ενδυματολογική «οφθαλμαπάτη» έτσι ώστε να φαίνεται στα μάτια των τρίτων πιο καλλίγραμμη. Αρκεί να θυμάται πάντα μία πολύ βασική λέξη: παραλληλόγραμμο.

Οι συμβουλές της έχουν ως εξής:

1. Επιλέγουμε πάντα μακριά παντελόνια

Όσο πιο μακρύ και ψηλόμεσο είναι ένα παντελόνι τόσο πιο λεπτή θα δείχνει η σιλουέτα σας. Τα κοντά παντελόνια κονταίνουν τα πόδια και τα κάνουν να μοιάζουν πιο παχιά, ενώ τα πολύ μακριά παντελόνια μακραίνουν και λεπταίνουν τη φιγούρα.

2. Προτιμάμε πάντα τα μακριές ζακέτες και πανωφόρια.

Είτε έχουμε να κάνουμε με μία μακριά ζακέτα, είτε με μία μακριά καμπαρντίνα, είτε με ένα μακρύ παλτό, ένα τέτοιο πανωφόρι έχει την τάση να στενεύει την σιλουέτα σου, κάνοντας τη να δείχνει πολύ πιο λεπτή.

3. Επιλέγουμε να φοράμε πάντα ανοικτόχρωμα ρούχα από «μέσα».

Ένα λευκό πουκάμισο ή ένα κρεμ μπλουζάκι, ή ενα τοπ σε ανοικτόχρωμη απόχρωση αδυνατίζει το σώμα και δημιουργεί το εφέ του «μακρόστενου» καθρεύτη που κάνει τη φιγούρα πιο λεπτή μέσα σε ένα λεπτό.