Διανύουμε εκείνες τις καλοκαιρινές ημέρες που κάνει τόση ζέστη, που θα θέλαμε να μην φορέσουμε ούτε εσώρουχα! Λοιπόν, αφήστε το πάνω μας. Φέτος, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα σορτς ακόμα και στο γραφείο. Και μαντέψτε: Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να επιστρέψουμε στα παντελόνια μετά από αυτό.Παρακάτω σας δείχνουμε 5 τρόπους για να φορέσετε το αγαπημένο σας σορτς όχι μόνο το σαββατοκύριακο αλλά και τις εργάσιμες ημέρες!

Τζιν βερμούδα + Πουκάμισο

Το τζιν παντελόνι τις Παρασκευές στο γραφείο δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, αλλά η τζιν βερμούδα σίγουρα είναι! Μπορείτε να κάνετε το look λίγο πιο επίσημο συνδυάζοντας τη βερμούδα με πουκάμισο και είστε έτοιμες για meeting!

Κοντό σορτς + Μπότες


Δεν είστε σίγουρες αν ο διευθυντής σας θα ήταν σύμφωνος με αυτό το σύνολο; Επιλέξτε ένα σορτς με ασορτί σακάκι -είναι επαγγελματικό, μοντέρνο και δεν θα σας κάνει να λιώσετε από τη ζέστη μέσα στον καύσωνα!

Λινό σορτς + Σακάκι

Μια άλλη εύκολη επιλογή για πιο συντηρητικά γραφεία: τα λινά σορτς. Συνδυάστε το δικό σας με αέρινο πουκάμισο και σακάκι. Η διευθύντριά σας θα το εκτιμήσει πολύ!

Λευκό σορτς + Mules

Όλα θα φαίνονται συνηθισμένα όσο κάθεστε στο γραφείο σας, αλλά μόλις σηκωθείτε όλοι θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό! Οι συνάδελφοί σας θα εύχονταν να είχαν υιοθετήσει κι εκείνες το ίδιο look!

Ποδηλατικό σορτς + Σακάκι

Εντάξει, αυτό το σορτς μπορεί να μην ταιριάζει σε κάθε εργασιακό περιβάλλον αλλά αν μπορείτε να το φορέσετε, προτείνουμε να το συνδυάσετε με σακάκι. Θα φαίνεστε έτοιμες για το οκτάωρο, αλλά θα αισθάνεστε σαν να φοράτε ακόμα τις πυτζάμες σας!

από Μαρία Ιωαννάτου