Αρχική > Deco > Θέλετε να ανανεώσετε τον χώρο σας; Η interior designer Δέσποινα Σιδέρη σας αποκαλύπτει τις διακοσμητικές τάσεις για το φθινόπωρο!

Θέλετε να ανανεώσετε τον χώρο σας; Η interior designer Δέσποινα Σιδέρη σας αποκαλύπτει τις διακοσμητικές τάσεις για το φθινόπωρο!

Η εποχή που διανύουμε είναι εποχή αλλαγών. Στην εμφάνιση, την ζωή, αλλά και το σπίτι μας! Αν και σεις βρίσκεστε σε δημιουργικό οίστρο και επιθυμείτε να αλλάξετε τον προσωπικό σας χώρο τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις συμβουλες της καταξιωμένης interior designer, Δέσποινας Σιδέρη!

despina

Έχοντας ακολουθήσει οικονομικές σπουδές αποφάσισε να αλλάξει ρότα και να πραγματοποιήσει το όνειρο της: Να ασχοληθεί με κάτι δημιουργικό! Έτσι, λοιπόν, η Δέσποινα σπουδάζει καλλιτεχνική φωτογραφία δείχνοτας έτσι και την αγάπης της στον ήλιο και την θάλασσα! Η καλλιτεχνική της φύση, όμως, δεν την αφήνει να ησυχάσει και γι′ αυτό συνεχίζει με σπουδές στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Κάτι με το οποίο ασχολείται, πλέον, και επαγγελματικά!

despina11

Δημιούργησε τη δική της σελίδα, την Despinashomeideas.grη οποία δεν έχει μόνο στόχο να σας δώσει ιδέες για τον χώρο σας, αλλά να σας βοηθήσει και να τον αλλάξετε! Η Δέσποινα προσφέρει ανακαινίσεις χώρων βλέποντας μόνο την φωτογραφία που τις στέλνετε εσείς! Όπως μου λέει περήφανα “Θα μου στείλεις τις διαστάσεις του χώρου που θες να ανακαινίσεις και μια φωτογραφία του και θα σου στείλω ολοκληρωμένες προτάσεις αλλαγής!”

despina9

Το ίδιο μπορεί να γίνει είτε μιλάμε για ένα δωμάτιο είτε για ένα ολόκληρο σπίτι! Είτε πρόκειται για ανακαίνιση ενός μεγάλου χώρου, είτε για αναπαλαίωση ενός παλιού καναπέ! Το μυαλό της γεννά συνεχώς ιδέες και ακόμα και την ώρα που μιλάμε δεν σταματά να σημειώνει! “Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω. Μέσα από αυτό εκφράζομαι. Γεμίζω χαρά όταν βλέπω ικανοποιημένα τα άτομα με τα οποία συνεργάστηκα”, μου λέει και συνεχίζει:

despina12

“Δε με νοιάζει να περάσει το δικό μου. Πιο πολύ ευχαριστιέμαι όταν οι δικές μου ιδέες ανακατεύονται με εκείνων που επιθμούν να αλλάξουν τον χώρο τους! Άλλωστε, εκείνοι θα ζήσουν μέσα του!”

despina

Κατά την διάρκεια της κουβέντας μας καταλαβαίνω ότι νιώθει μεγάλη σιγουριά για την δουλειά της και ξέρει ακριβώς τι να προτείνει όταν έρθει η ώρα! “Το σπίτι μας είναι η φωλιά μας, το ησυχαστήριό μας. Εκεί θα πάμε για να ξεφύγουμε από όσα μας απασχολούν! Δεν μπορώ να φτιάξω κάτι που να κάνει τον άλλο να νιώθει άβολα, να μην του αρέσει! Διαφορετικά, γίνεται φυλακή!”

despina41

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, γιατί μέσα σε λίγα χρόνια εργασίας έχει γίνει περιζήτητη! Η ζωντάνια και η όρεξή της δεν την αφήνουν να σταματήσει! Συνεχώς ενημερώνεται, διαβάζει, ψάχνει, δοκιμάζει! Όλο αυτό συμβάλλει στην δημιουργία χώρων με υψηλή αισθητική και με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

despina7

Δε θα μπορούσα, φυσικά, να αφήσω ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία και την ρώτησα για το τι ακριβώς θα “φορεθεί” φέτος στα σπίτια μας!

despina15

“Η διακοσμητική τάση για την νέα εποχή που αρχίζει, έρχεται πιο κοντά στην φύση.  Ξεχάστε την minimal διακόσμηση και τολμήστε τους όγκους στα διακοσμητικά αντικείμενα και τους έντονους συνδυασμούς χρωμάτων. Το ξύλο έχει τον πρώτο λόγο στα αξεσουάρ και το λαδί με το καφέ χρώμα κυριαρχούν.  Επιλέξτε ζεστά χρώματα για τα ριχτάρια, τα μαξιλάρια σας, τα σεντόνια σας και νιώστε άνετα μέσα στο σπίτι σας!”

despina8

Μεγάλα βάζα και κορνίζες, καθώς και οι αντιθέσεις υλικών όπως το ξύλο με το ατσάλι θα κυριαρχήσουν φέτος. Επιλέξετε το γκρι ως βασικό χρώμα και συνδυάστε το με πορτοκαλί, φούξια ή λαδί. Τα μπρονζέ διακοσμητικά μπορούν τα δώσουν μια ρομαντική αλλά και κλασική νότα στον χώρο σας”.

despina13

“Τέλος, εκείνο που σας προτείνω για σίγουρα πρωτότυπες ιδέες είναι μια βόλτα στην φύση! Θα λειτουργήσει ως πηγή έμπνευσης για να μεταφέρετε την μαγεία του φθινοπώρου και στο σπίτι σας. Άλλωστε η κάθε εποχή είναι διαφορετική και υπέροχη. Αν δεν την νιώσετε, αν δεν την ζήσετε, αν δεν την αγγίξετε, δεν την μυρίσετε πώς θα καταφέρετε να την ενσωματώσετε στο σπίτι σας; Κάθε εποχή κρύβει τα μυστικά της. Εσείς δεν μένει παρά να τα ανακαλύψετε”.

despina16

Φυσικά, όλα αυτά μπορούν να γίνουν και στον επαγγελματικό σας χώρο! Πλεόν, ο χώρος της δουλειάς μας είναι το δεύτερο σπίτι μας, σωστά;

Despina’s home ideas

Facebook: Despina’s HOME IDEAS

Τηλ. 6974 329018

Email: info@despinashomeideas.gr

Υποδεχθείτε το φθινόπωρο ανανεώνοντας το σπίτι σας εύκολα!

4 τρόποι για να κάνετε το υπνοδωμάτιό σας ακόμα πιο άνετο!