Αρχική > Featured > Θέλετε ένα κοκτέιλ αλλά δεν μπορείτε να πάτε σε μπαρ; Τώρα τα κοκτέιλ του The Clumsies σπίτι σας…

Θέλετε ένα κοκτέιλ αλλά δεν μπορείτε να πάτε σε μπαρ; Τώρα τα κοκτέιλ του The Clumsies σπίτι σας…

Πριν από λίγους μήνες, έπεσε η ιδέα στο γραφείο. Ήταν καλοκαίρι κι εκεί που το απογευματάκι λιώναμε πάνω από τον υπολογιστή, πληκτρολογώντας με πάθος τα άρθρα μας, ακούγεται η φωνή της συναδέλφου: “Τι καλά που θα ήταν να μπορούσαμε να παραγγείλουμε από κάπου κοκτέιλ... μετά θα συνεχίζαμε με άλλη διάθεση τη δουλειά…” Γελάσαμε και αστειευτήκαμε εκείνη τη μέρα, αλλά ήταν πάμπολλες οι φορές που τη θυμηθήκαμε αυτή τη φράση και κατά περίσταση την επαναλαμβάναμε… “Τι ωραία που θα ήταν αν μπορούσαμε να παραγγείλουμε ένα ποτάκι όπως τον καφέ μας”.

Σαν να μας άκουσε όμως η βραβευμένη ομάδα του The Clumsies και μας ετοίμασε τη λύση. Τέσσερα αγαπημένα κοκτέιλ που εμφιάλωσαν σε όμορφα μπουκαλάκια των 200 ml και μας δίνουν την δυνατότητα να τα πάρουμε στο σπίτι μας ή… στο γραφείο μας για εκείνα τα απογεύματα που γρήγορα γίνονται βράδια πάνω από τον υπολογιστή.

Η ιδέα αυτή ξεκίνησε να «χτίζεται» πριν από δύο χρόνια. Ένα καλοκαίρι, σε μια παραλία. Δεν ήταν εύκολη δουλειά, αν και τις συνταγές για τα ποτά τις είχαν. Πειραματίστηκαν, ερεύνησαν, βρήκαν ελληνικά αποστακτήρια και στο τέλος αφού έφτασαν στο αποτέλεσμα που ήθελαν, το εμφιάλωσαν και μας το προσφέρουν. Έτσι απλά.

Στην ουσία είναι τέσσερα από τα κλασσικά κοκτέιλ του The Clumsies που έχουν φιλοξενηθεί στους παλιότερους καταλόγους του και έχουν αγαπηθεί από το κοινό. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για το «διάφανο» Clear Strawberry Daiquiri (πόζαρε πριν από τέσσερα χρόνια στον κατάλογο), το Forbidden fruit (το γνωρίσαμε πριν από δύο χρόνια) μια παραλλαγή του Pornstar Martini, το «μπισκοτένιο» Nostalgia από τον προηγούμενο κατάλογο και το στιβαρό Negroni με το The Clumsies Old Tom Gin που δεν έλειψε ποτέ από τους καταλόγους από την πρώτη μέρα λειτουργείας. Όλα είναι εμφιαλωμένα σε μπουκαλάκια των 200 ml (αντιστοιχούν σε δύο περίπου κοκτέιλ) και πάνω στην ετικέτα αναγράφονται κάποιες υποδείξεις-οδηγίες για το πώς να τα απολαύσουμε καλύτερα.

Πλέον, λοιπόν, γρήγορα, εύκολα και οικονομικά (τελική τιμή 6,8 ευρώ και 7,8 ευρώ μόνο για το Nostalgia) έχουμε στο σπίτι μας ή όπου αλλού θέλουμε ποτά από το 6ο καλύτερο μπαρ του κόσμου.

ΥΓ. Θα τα βρείτε σε κάβες αλλά και μέσω της εταιρίας Granikal (τηλ. 2103388382, mail: orders@granikal.gr) που έχει αναλάβει την διανομή.