Αρχική > Featured > Θέλεις να μείνεις στο σπίτι της Ιουλιέτας για του Αγίου Βαλεντίνου; Δες τι πρέπει να κάνεις!

Θέλεις να μείνεις στο σπίτι της Ιουλιέτας για του Αγίου Βαλεντίνου; Δες τι πρέπει να κάνεις!

Αν δεν έχεις σχέδια για φέτος του Αγίου Βαλεντίνου, ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις τον προγραμματισμό σου. Τι θα έλεγες για ένα ταξιδάκι αστραπή στη γειτονική Ιταλία; Η Airbnb σου προσφέρει τη δυνατότητα να μείνεις στο σπίτι της Ιουλιέτας στη Βερόνα μαζί με το ταίρι σου, αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα.

Χιλιάδες γράμματα που απευθύνονται στην Ιουλιέτα, φτάνουν κάθε χρόνο στο “Casa di Giulietta” από κόσμο που θρηνεί για τη χαμένη αυτή αγάπη. Για να μείνουν σε αυτό το πανέμορφο σπίτι, οι υποψήφιοι πρέπει να γράψουν ένα γράμμα στην Ιουλιέτα και να μοιραστούν τη δική τους οδυνηρή ερωτική ιστορία.

Η Airbnb προχωρά σε αυτή την κίνηση με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Έτσι, το ερωτευμένο ζευγάρι που θα κερδίσει τον διαγωνισμό, θα ταξιδέψει μέχρι την Ιταλία για να περάσει τη νύχτα της 14ης Φεβρουαρίου, στο ρομαντικό αυτό σπίτι που χρονολογείται από τον 13ο αιώνα.

Το ζευγάρι, μάλιστα, θα κοιμηθεί στο κρεβάτι που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», που γυρίστηκε το 1968, με πρωταγωνιστές τους Leonard Whiting και Olivia Hussey.

Το ζευγάρι που θα κερδίσει θα περιμένει ένας μπάτλερ, ενώ οι ερωτευμένοι θα απολαύσουν ένα δείπνο υπό το φως των κεριών, το οποίο θα έχει ετοιμάσει ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin, Giancarlo Perbellini, σε μια λαμπερή τραπεζαρία γεμάτη κρυστάλλους, κεριά και λουλούδια.

Εκτός από αυτό, οι νικητές θα απολαύσουν μια βόλτα στη Βερόνα εμπνευσμένη από τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα, ενώ θα μπορέσουν να διαβάσουν και να απαντήσουν στα ερωτικά γράμματα της Ιουλιέτας.

Δείτε την ανάρτηση: