Αρχική > Featured > Θέλεις λαμπερά μαλλιά στην παραλία; Ο hair stylist Σταμάτης Κανελλόπουλος σού δείχνει πώς θα τα καταφέρεις!

Θέλεις λαμπερά μαλλιά στην παραλία; Ο hair stylist Σταμάτης Κανελλόπουλος σού δείχνει πώς θα τα καταφέρεις!

Ωραία τα καλοκαιρινά μπάνια και οι παραλίες, όμως έχετε σκεφτεί πόσο ταλαιπωρούνται τα μαλλιά μας από το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας, την εναλλαγή ζέστης και αέρα με την άμμο να μπλέκεται σ΄αυτά;

Πώς, λοιπόν, φέτος θα έχετε λαμπερά μαλλιά και ταυτόχρονα θα τους προσφέρετε ένα πέπλο προστασίας; Με 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της κομμωτικής, ο hair stylist Σταμάτης Κανελλόπουλος, ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου 5avenue στην περιοχή του Ζωγράφου μάς δίνει πολύτιμες συμβουλές για το πώς θα τα καταφέρουμε!

8 tips για να έχετε λαμπερά μαλλιά στην παραλία 

  1. Να λούζετε τα μαλλιά σας με σαμπουάν χωρίς θειικά άλατα, καθώς  δεν είναι βαθιά καθαριστικά σαμπουάν και έτσι έχουμε καλύτερη διάρκεια στο χρώμα των μαλλιών μας. 
  2. Για να περιορίσετε τη φθορά στην τρίχα σας από την επαναλαμβανόμενη έκθεση στον ήλιο, χρησιμοποιήστε κάποιο αντηλιακό προϊόν για τα μαλλιά σας. 
  3. Η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, εμπλουτίστε τη με πολλά φρούτα και άφθονο νερό. 
  4. Αποφύγετε το λούσιμο των μαλλιών σας με ζεστό νερό καθώς τα αφυδατώνει.
  5. Μη χρησιμοποιείτε σεσουάρ μαλλιών, δημιουργήστε ένα φυσικό styling με κάποιο προϊόν διαμόρφωσης. 
  6. Τα μαντήλια και τα τουρμπάνια θα απογειώσουν το στυλ σας. 
  7. Εμπιστευτείτε τον κομμωτή σας και αφήστε τον να δημιουργήσει για εσάς μια κουπ που δε θα χρειάζεται χρόνο ώστε να φαίνεται καλοχτενισμένη. 
  8. Χρησιμοποιήστε προϊόντα που θα έχουν ως βάση το αργανέλαιο, προσφέρει ενυδάτωση και αναδόμηση στην τρίχα σας.