Μπορεί να έρχεται χειμώνας και σε λίγο τα μπράτσα μας θα καλυφτούν από υπέροχα μακριά μανίκια, αλλά εμείς δεν θα αφεθούμε. Θα προνοήσουμε, θα γυμναστούμε, με εύκολες ασκήσεις, και ότνα θα έρθει πάλι ο καιρός θα αποκαλύψουμε τα πιο όμορφα, καλογυμνασμένα μπράτσα.Η αλήθεια είναι ότι εμείς οι γυναίκες υποφέρουμε από τη χαλάρωση στην εσωτερική πλευρά των χεριών καθώς μεγαλώνουμε, γεγονός που μας κάνει να αισθανόμαστε αμηχανία. Οι μύες που ευθύνονται γι’ αυτό το οπτικό αποτέλεσμα είναι οι τρικέφαλοι, μυς που εύκολα συσσωρεύουν λίπος και αν παραμείνουν αγύμναστοι δίνουν την εικόνα χαλαρού δέρματος.

Μείωση λίπους στο σώμα συνολικά

Αυτό που πρέπει αρχικά να ξεκαθαρίσουμε είναι ότι αν δεν υπάρχει γενικευμένη συσσώρευση λίπους στο σώμα σου, είναι δύσκολο να υπάρχει μόνο σε αυτή την περιοχή.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σημαντικό ρόλο παίζουν τα γονίδια σε αυτό, καθώς σε ορισμένα άτομα η συγκεκριμένη περιοχή «μαζεύει» περισσότερο λίπος συγκριτικά με άλλες.

Τι θα βοηθήσει


Διατροφή και άσκηση. Το δίπτυχο που, αν εφαρμόσεις με ευλάβεια, θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Ρώτα έναν διατροφολόγο που εμπιστεύεσαι για μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή. Ο κανόνας είναι απλός: μάθε να καταναλώνεις λιγότερες θερμίδες από αυτές που «καις» αν θέλεις να χάσεις λίπος, επουδενί όμως δεν πρέπει να στερηθείς τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Παράλληλα, ένταξε στο πρόγραμμα της εβδομάδας, απλές ασκήσεις σαν αυτές που θα δεις παρακάτω στο βίντεο, εκτέλεσέ τες με βάση το χρόνο και σύντομα θα αρχίσεις να βλέπεις τα πρώτα αποτελέσματα. Την άνοιξη, δε, θα είσαι έτοιμη να κυκλοφορήσεις ανανεωμένη και πιο fit από ποτέ.

από Σοφία Κωστάρα