Αρχική > Featured > “The Supermodels”: Τα θρυλικά μοντέλα των ’90s ξανά μαζί σε ντοκιμαντέρ για τη μόδα
the-supermodels-%cf%84%ce%b1-%ce%b8%cf%81%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-90s-%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%ac-%ce%bc0

“The Supermodels”: Τα θρυλικά μοντέλα των ’90s ξανά μαζί σε ντοκιμαντέρ για τη μόδα

Τριάντα χρόνια μετά, τα θρυλικά μοντέλα των ’90s Λίντα Εβαντζελίστα, Σίντι Κρόφορντ, Ναόμι Κάμπελ και Κρίστι Τέρλινγκτον, συναντιούνται ξανά με αφορμή το ντοκιμαντέρ με τίτλο “The Supermodels”.

Για να ανακοινώσουν τη συνεργασία τους, τα τέσσερα μοντέλα δημοσίευσαν την ίδια φωτογραφία στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

«Είμαι ενθουσιασμένη για την επανένωση με τις φίλες μου, για να γιορτάσουμε και να εξετάσουμε ταυτόχρονα τον τρόπο με τον οποίο τα supermodels υπερέβησαν τις παραδοσιακές αντιλήψεις και τα όρια του modeling στη βιομηχανία της μόδας», έγραψε χαρακτηριστικά η Σίντι Κρόφορντ.

Διαβάστε επίσης: Έτσι διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της η Ναόμι Κάμπελ – Το διατροφικό tip που ακολουθεί

Παρόμοια συναισθήματα περιγράφει και η Ναόμι Κάμπελ στη δική της ανάρτηση: «Οι αδελφές μου Κρίστι, Λίντα, Σίντι και εγώ είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένες που μοιραζόμαστε την ιστορία μας με τον κόσμο. Ελπίζουμε ότι το ταξίδι μας που εμφανίζεται στη σειρά θα ενθαρρύνει, θα παρακινήσει και θα εμπνεύσει τους νέους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο».

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί από το Apple TV και θα φέρει την υπογραφή της βραβευμένης με Όσκαρ σκηνοθέτιδος Barbara Kopple. Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η ημερομηνία της κυκλοφορίας του.

the-supermodels-%cf%84%ce%b1-%ce%b8%cf%81%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-90s-%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%ac-%ce%bc0 the-supermodels-%cf%84%ce%b1-%ce%b8%cf%81%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-90s-%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%ac-%ce%bc2

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του the-supermodels-%cf%84%ce%b1-%ce%b8%cf%81%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-90s-%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%ac-%ce%bc4