Αρχική > Featured > «The Queen and The Crown»: Περιηγηθείτε στην υπέροχη ψηφιακή «βασιλική» έκθεση του Netflix!

«The Queen and The Crown»: Περιηγηθείτε στην υπέροχη ψηφιακή «βασιλική» έκθεση του Netflix!

Δύο βασίλισσες μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο Netflix, το οποίο είχε μία εξαιρετικά πρωτότυπη ιδέα προκειμένου να τις «διαφημίσει». Η μία είναι το «The Queen’s Gambit», μία μίνι σειρά εποχής που ήδη βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των συνδρομητών του ελληνικού Netflix και η άλλη είναι η Ελισάβετ Β΄ της Αγγλίας, που επιστρέφει στις 15 Νοεμβρίου με τον τέταρτο κύκλο της δημοφιλέστατης σειράς «The Crown».

Με αφορμή αυτές τις δύο σειρές, το Netflix και το Μουσείο του Μπρούκλιν – που υπογράφει την επιμέλεια- παρουσιάζουν μία ψηφιακή έκθεση με κοστούμια από τις δύο σειρές, που σχεδίασαν η Γκαμπριέλ Μπάιντερ («The Queen’s Gambit») και η βραβευμένη με Emmy και BAFTA Έιμι Ρόμπερτς («The Crown»).

Η διαδραστική αυτή ψηφιακή έκθεση είναι πραγματικά εξαιρετική, καθώς επιτρέπει στον θεατή να ζουμάρει όσο θέλει στα ρούχα και του δίνει δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών. Επιπλέον, για κάθε κοστούμι, υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικές με τη σκηνή για την οποία δημιουργήθηκε και τις απαιτήσεις της κατασκευής του – που ειδικά στην περίπτωση του «The Crown» έχουν μέχρι και ιστορικό ενδιαφέρον.

Δείτε την έκθεση ΕΔΩ! 

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του