Η συναυλία – αφιέρωμα στα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής, είχε προαναγγελθεί όταν ακόμη ο μουσικοσυνθέτης βρισκόταν στο νοσοκομείο.Η ημέρα αυτή πλησιάζει κι έτσι, την ερχόμενη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, οι Ρίτα Αντωνοπούλου, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Γιάνης Κότσιρας, Γιώργος Μεράντζας, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Μίλτος Πασχαλίδης, θα τραγουδήσουν για τον Θάνο Μικρούτσικο.

Ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ 2

Η ΕΡΤ 2 και το Δεύτερο Πρόγραμμα θα μεταδώσουν ζωντανά από το Μέγαρο Μουσικής την sold out συναυλία στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου.

Η συναυλία με τίτλο «Το πιο όμορφο απ’ όλα δεν στο ‘χω πει ακόμα» θα περιλαμβάνει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου και θα δοθεί στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης». Σπουδαίοι καλλιτέχνες, παλιοί φίλοι του Θάνου Μικρούτσικου που συνεργάστηκαν με τον μουσικοσυνθέτη, θα ενώσουν τις φωνές τους για τη συναυλία που θα ξεκινήσει στις 8:30 μ.μ. Αποσπάσματα από τη βιογραφία του Θάνου Μικρούτσικου θα διαβάσει ο Οδυσσέας Ιωάννου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει ο Θύμιος Παπαδόπουλος. Συμμετέχει 8μελής ορχήστρα.


από Μαρία Ιωαννάτου