Αρχική > TV > Θα μείνει έγκυος η «Θεοδοσία» από τις «Άγριες Μέλισσες»; Τι αποκαλύπτει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Θα μείνει έγκυος η «Θεοδοσία» από τις «Άγριες Μέλισσες»; Τι αποκαλύπτει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ηπανέμορφη ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» όπου μίλησε -για τι άλλο;-για τον ρόλο της στο σίριαλ που έχουν λατρέψει οι θεατές. Ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε τι θα συμβεί στη σχέση της με τον Λάμπρο σύμφωνα με το σενάριο, αλλά και πως στην αρχή ο σκηνοθέτης της σειράς, δεν την ήθελε για να παίξει στις «Άγριες Μέλισσες». Ωστόσο, τόνισε πως στη συνέχεια ήταν από τους ηθοποιούς που «έκλεισαν» χωρίς να ταλαιπωρηθούν.

Μιλώντας για το ρόλο της «Θεοδοσίας» στις «Άγριες Μέλισσες» η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, είπε χαρακτηριστικά: «Ναι, πριν με δει ο σκηνοθέτης, δεν με ήθελε στη δουλειά. Και μια μέρα μου το εκμυστηρεύτηκε ο Λευτέρης και του λέω γιατί; Και μου λέει… δεν ξέρω γιατί. Αλλά με το που πήγα, έκλεισα κατευθείαν, ήμουν από τα παιδιά που δεν ταλαιπωρήθηκαν. Ο ρόλος μου είναι αυτός, η γυναίκα του δασκάλου, αγαπώ τον Λάμπρο, έχω αφιερώσει τη ζωή μου σε αυτόν, αυτός μάλλον όχι.

Δεν θα ήθελα στην προσωπική μου ζωή να μου συμβεί αυτό που συμβαίνει στη Θεοδοσία. Η Θεοδοσία δεν θα απατήσει τον Λάμπρο, τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ. Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές με εκνευρίζει πολύ και λέω… γιατί ρε Μελίνα δεν μου βάζεις κι εμένα κάποιον; Το αφήνω πάνω της όμως, της έχω εμπιστοσύνη. Σαν Χριστίνα τον λυπάμαι τον Λάμπρο, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του. Εγώ έχω ταυτιστεί πιο πολύ με την ιστορία του Λάμπρου και της Ελένης, αυτό το λέμε με τη Μαρία Κίτσου και γελάμε. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει κάποια εγκυμοσύνη, αλήθεια δεν ξέρω».