Αρχική > Gossip > Θα μας τρελάνει η Γκουίνεθ Πάλτροου: Λανσάρισε κερί με το άρωμα του… αιδοίου της!

Θα μας τρελάνει η Γκουίνεθ Πάλτροου: Λανσάρισε κερί με το άρωμα του… αιδοίου της!

Κάτι έχει πάθει με το… αιδοίο της η Γκουίνεθ Πάλτροου και για άλλη μια φορά πρωτοτυπεί μ΄αυτό και με τις παράδοξες επιχειρηματικές της ιδέες.

Η διάσημη 47χρονη ηθοποιός – αφού μας πληροφόρησε πως πήρε δώρο στον εαυτό της για τα Χριστούγεννα, έναν… δονητή και αφού μας συμβούλεψε να βάζουμε αυγά στο αιδοίο μας προκειμένου να αυξήσουμε τη λίμπιντό μας- αποφάσισε να πουλήσει κεριά με… «άρωμα αιδοίου»!

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία της πουλά κεριά με την επωνυμία «Αυτό Μυρίζει Σαν Το Αιδοίο Μου».

Το κερί παρασκευάζεται από την εταιρεία Heretic και σύμφωνα με το περιοδικό People η ιδέα ξεκίνησε σαν αστείο μεταξύ του αρωματοποιού Ντάγκλας Λιτλ και της Γκουίνεθ Πάλτροου, ενώ συνεργάζονταν για την παρασκευή ενός άλλου αρώματος. Οι δύο δοκίμαζαν διαφορετικά αρώματα όταν η Πάλτροου στράφηκε στον Ντάγκλας και του είπε για ένα από αυτά: «Εμ, αυτό μυρίζει σαν αιδοίο».

Παρ’ όλο που δεν προχώρησαν με την παρασκευή κάποιου Eau de Parfume με αυτή την εσάνς, σκέφτηκαν πως θα ήταν τέλειο για κερί. Σύμφωνα με το Goop, η εταιρεία επιχείρησε να πουλήσει δοκιμαστικά μερικά από αυτά στο συνέδριό της In Goop Health και το κερί «ξεπούλησε μέσα σε λίγες ώρες».

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Γκουίνεθ Πάλτροου πειραματίζεται με την συγκεκριμένη περιοχή του σώματός της και το μοιράζεται με το κοινό.

Το 2016, η Γκουίνεθ Πάλτροου είχε αποκαλύψει ότι περιποιείται την ευαίσθητη περιοχή της με ατμό απολαμβάνοντας τη «θεραπεία» που προσφέρεται στο Tikkun Spa που βρίσκεται στη Σάντα Μόνικα του Λος Άντζελες.

«Την πρώτη φορά σκέφτηκα πως είναι τρελό», δήλωνε τότε η Γκουίνεθ Πάλτροου στο Cut.

«Ο φίλος μου ο Μπεν μου έφερε και είπα, είσαι τρελός. Αλλά στο τέλος σκεφτόμουν «αυτό είναι τόσο υπέροχο». Τότε άρχισα να κάνω έρευνα, αποτελεί κορεατική θεραπευτική μέθοδο εδώ και χιλιάδες χρόνια».

Εκτός από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, η Γκουίνεθ Πάλτροου ετοιμάζεται και για την σειρά έξι επεισοδίων στο Netflix, με τίτλο Goop Lab, όπου η ίδια και η ομάδα της εξερευνά ασυνήθιστες θεραπευτικές πρακτικές, με την πρεμιέρα του να είναι προγραμματισμένη στις 24 Ιανουαρίου.