Αρχική > Celebrities > Θα εκπλαγείτε με το νέο επαγγελματικό βήμα της Πόπης Τσαπανίδου!

Θα εκπλαγείτε με το νέο επαγγελματικό βήμα της Πόπης Τσαπανίδου!

Ύστερα από πολλά χρόνια συνεργασίας με το Star Channel, η Πόπη Τσαπανίδου δεν ανανέωσε το συμβόλαιο της για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Κι ενώ μείναμε να αναρωτιόμαστε πιο κανάλι θα είναι η νέα τηλεοπτική της στέγη, η καταξιωμένη δημοσιογράφος έκανε την ανατροπή και μας ξάφνιασε με το νέο επαγγελματικό βήμα της.

Συγκεκριμένα, η Πόπη Τσαπανίδου ετοιμάζεται πυρετωδώς για το θεατρικό ντεμπούτο της στην παράσταση «Ο ιατροδικαστής ή Στη μνήμη της Έλλης Λαδά» του Κώστα Λεϊμονή, η οποία θα ανέβει τον Οκτώβριο στο θέατρο Αλκμήνη. Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες, η δημοσιογράφος είχε δημοσιεύσει μια αινιγματική φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, η οποία τώρα εξηγεί πολλά…

«Δεν έχω βάλει στόχο της ζωής μου να γίνω ηθοποιός και να ασχοληθώ με τον κινηματογράφο ή το θέατρο. Μου αρέσουν, ωστόσο, αυτού του είδους οι προκλήσεις γιατί δοκιμάζω τα όρια μου, βγαίνω από το καβούκι μου και από τον στενό ρόλο που έχω επαγγελματικά σε όλη τη ζωή μου. Για εμένα ήταν μια ωραία ευκαιρία να κάνω κάτι διαφορετικό και να ανανεωθώ προσωπικά», ανέφερε σε δηλώσεις της στην εφημερίδα REAL.