Αρχική > TV > Τέλος από τις «Άγριες Μέλισσες» ο Νίκος Ψαρράς- Σε ποιο σίριαλ «μετακομίζει»;

Τέλος από τις «Άγριες Μέλισσες» ο Νίκος Ψαρράς- Σε ποιο σίριαλ «μετακομίζει»;

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» του ΑΝΤ1 ήταν ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς και εκεί είχε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη.

Καταρχάς αποκάλυψε πως η συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» ολοκληρώθηκε, τα δικά του γυρίσματα έχουν τελειώσει. «Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που θα είναι στην Τρούμπα, εκεί σε καμιά γωνιά μπορεί να εμφανιστεί κανένας Σταμάτης. Πού θα κατέληγε αυτός; Στην Τρούμπα θα πήγαινε. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία και χάρηκα πάρα πολύ. Μακάρι να τον ξαναδούμε τον Σταμάτη» σχολίασε.

Τα τηλεοπτικά του όμως σχέδια συνεχίζονται και μάλιστα αποκάλυψε πως  πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμμετάσχει στο «Καφέ της Χαράς». «Υπάρχει το ενδεχόμενο να είμαι στο Καφέ της Χαράς. Συζητάμε μήνες και αυτές τις μέρες είναι να δω τα σενάρια και να κλείσουμε 100%. Πολύ θέλω να είμαι, θα τα βρούμε. Θα κάνω ένα ρόλο που έρχεται στο χωριό και πάει στο Καφέ. Ο τύπος έχει πολλά κρυμμένα χαρτάκια. Εκεί τον αγαπάνε πολύ, δεν τον διώχνουν με τις πέτρες σαν το Διαφάνι» επισήμανε.