Αρχική > Τι Νέα; > Τελικά ποια είναι η μαγευτική παραλία που είδαμε στο σποτ για τον ελληνικό τουρισμό

Τελικά ποια είναι η μαγευτική παραλία που είδαμε στο σποτ για τον ελληνικό τουρισμό

Παρουσιάστηκε από την κυβέρνηση η φετινή καμπάνια για τον τουρισμό, εν μέσω μίας δύσκολης περιόδου λόγω της πανδημίας. Κεντρικό της σύνθημα το “Greek summer is a state of mind”.

Το Endless Greek Summer αποτελεί το πρώτο βίντεο της καμπάνιας, ενώ παράλληλα δημιουργείται και η ελληνική εκδοχή της ταινίας με στόχο την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, βλέπουμε μία υπέροχη ελληνική παραλία, η οποία δημιούργησε χαμό στα social media, καθώς όλοι αναρωτιούνται για το ποια είναι και πού βρίσκεται.

Οι περισσότεροι πιστεύουν πως πρόκειται για την παραλία Μεγάλη Άμμος, στο Μαρμάρι Ευβοίας, μία παραλία μοναδικής ομορφιάς που κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες τουρίστες…

View this post on Instagram

miss summer

A post shared by يونس (@younesgtr) on

Ορισμένοι όμως, θεωρούν πως… δεν πρόκειται για τη Μεγάλη Άμμο στην Εύβοια, αλλά για το Μαραθονήσι στη Ζάκυνθο.

View this post on Instagram

Sea Curve

A post shared by Marina Vernicos (@mvernicos) on

Εσείς τι πιστεύετε;

Ιδού και το βίντεο της καμπάνιας για τον τουρισμό:

Η φιλοσοφία της καμπάνιας για τον τουρισμό

Φέτος το καλοκαίρι δεν θα είναι το ίδιο.. Η παγκόσμια υγειονομική κρίση, άλλαξε σχεδόν τα πάντα. Τον τρόπο που ζούμε, που δουλεύουμε, που κάνουμε διακοπές… Για αυτό η καμπάνια της Ελλάδας για το καλοκαίρι του 2020 θα είναι διαφορετική. Γιατί αυτό που μας ξεχωρίζει σήμερα είναι ότι τα καταφέραμε… Κερδίσαμε αναγνώριση και σεβασμό. Τώρα, έχουμε την ευκαιρία, να αξιοποιήσουμε αυτή τη συλλογική επιτυχία. Να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και προσμονής … Ένα μήνυμα της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο, με επίκεντρο, ένα νέο brand: Το Ελληνικό Καλοκαίρι – Greek Summer.

Το ελληνικό καλοκαίρι δεν είναι απλά ο ήλιος και η θάλασσα. Αυτά τα έχουν και άλλες χώρες. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι μια κατάσταση ευτυχίας πέρα απο εποχές και τόπους. Είναι αυτό το μοναδικό συναίσθημα που νιώθεις όταν είσαι μαζί με αυτούς που αγαπάς, όταν γίνεσαι ένα με τη φύση και νιώθεις μέσα σου ελευθερία.

Και από τη στιγμή που το ελληνικό καλοκαίρι είναι συναίσθημα, μπορείς να το νιώσεις … οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.