Η μετακίνηση μέσα στην πόλη μπορεί να είναι πολύ δύσκολη, ειδικά αν μεταφέρεις μαζί σου και ένα μωρό. Ευτυχώς για εμάς υπάρχει μια εταιρεία η οποία μας παρέχει ασφαλή και άνετη μετακίνηση, ακόμα και αν το μωράκι μας είναι νεογέννητο.

Ο λόγος για την taxiplus.gr, το πρώτο δίκτυο «boutique ταξί» στην Ελλάδα που εξυπηρετεί κάθε ανάγκη. Είτε πρόκειται για μια απλή μετακίνηση με ταξί είτε για την μεταφορά κάποιου αμαξιδίου είτε για το ταξίδι σας με ένα μωρό.


Εμείς μιλήσαμε με τον κ. Πατσιουρίδη, υπέυθυνο επικοινωνίας της εταιρείας, μάθαμε τα πάντα γύρω από τον τρόπο λειτουργίας της και σας τα παρουσιάζουμε.

Τα ταξί σας δεν συγκαταλέγονται στα συμβατικά ταξί. Ποια ήταν η έμπνευση σας για μια τέτοια κίνηση;

Σε πολλά επαγγέλματα η νέα γενιά οραματίζεται και αντιμετωπίζει την καθημερινότητα και την εργασία με ένα διαφορετικό πρίσμα ρεαλιστικό και προσαρμοσμένο στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Έτσι λοιπόν και εμείς σκεπτόμενοι την ανάπτυξη της επιχείρησης μας προσπαθήσαμε και προσπαθούμε καθημερινά να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου και τα χαμόγελα τους. Είναι αυτό που μας δίνει τη διάθεση και την όρεξη  να συνεχίσουμε και να εξελισσόμαστε.

Ποιες ακριβώς είναι οι υπηρεσίες σας;

Κάθε πελάτης μπορεί να προγραμματίσει μαζί μας οποιαδήποτε διαδρομή εντός η εκτός πόλης, μετακίνηση από και προς το αεροδρόμιο, τα λιμάνια, τους σταθμούς λεωφορείων και τρένου, τη μεταφορά μαθητών από και προς το σχολείο, την εξυπηρέτηση υπέργηρων ατόμων από και προς νοσοκομεία, ιατρεία με θαλπωρή και τη μεταφορά κατοικίδιων. Οι πελάτες που χρησιμοποιούν καθημερινά το ταξί για την μετακίνησή τους τυγχάνουν ιδιαίτερης τιμολογιακής αντιμετώπισης κατόπιν συνεννόησης.

Οργανώνουμε επαγγελματικές μετακινήσεις μεμονωμένες ή ομαδικές σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε συνεργαζόμενης εταιρείας καθώς και μετακινήσεις κοινωνικών εκδηλώσεων.

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την τουριστική αγορά που σε συνεργασία με πιστοποιημένους ξεναγούς υπάρχει η δυνατότητα γνωριμίας με την πόλη και τα σημεία ενδιαφέροντος της (City Τours).

Διαθέτουμε μία πλήρη γκάμα οχημάτων για τις ανάγκες κάθε πελάτη, όχημα με πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες με ειδική ράμπα ανύψωσης αναπηρικού αμαξίδιου καθώς και Mini Van 8 θέσεων.

Οι ένστολοι οδηγοί μας παρέχουν σε κάθε διαδρομή ένα δροσερό μπουκαλάκι νερό σε κάθε επιβάτη, δωρεάν WiFi, φορτιστή για κάθε είδους συσκευή και τη δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας. Η παροχή μετακίνησης με τη χρήση του παιδικού καθίσματος αδιαμφισβήτητα παραμένει προτεραιότητα μας.

Πώς μπορεί ένα ταξί σας να διευκολύνει μια μητέρα στην μεταφορά του παιδιού της στην πόλη;

Κατά την άφιξη μας στο σημείο παραλαβής ερχόμαστε σε επικοινωνία με τη μητέρα για να την ενημερώσουμε για την άφιξη μας καθώς και για να την ρωτήσουμε εάν χρειάζεται βοήθεια για την μεταφορά του καροτσιού ή τυχόν αποσκευών σε περίπτωση που ταξιδεύει. Κατά τη διάρκεια της μετακίνησης πάντα σε συνεννόηση προσφέρουμε στο παιδί κάποιο παιχνιδάκι ή tablet να δει κάποια κινούμενα σχέδια. Είμαστε πάντα πρόθυμοι για οποιαδήποτε στάση για θηλασμό και φυσικά για οποιαδήποτε αναμονή σε διαδρομές με επιστροφή (π.χ. επίσκεψη σε ιατρείο).

Πόσο κοστίζει μια διαδρομή με τα ταξί σας;

Το κόστος μετακίνησης με τα ταξί ορίζεται από την ισχύουσα νομοθεσία του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών και υπολογίζεται βάση ταξιμέτρου. Το κόστος χρήσης των υπηρεσιών της Taxiplus διαμορφώνεται στα 2€ πλέον του ταξιμέτρου για την απλή μετακίνηση, 5€ πλέον του ταξιμέτρου για τη χρήση των υπηρεσιών παιδικού καθίσματος και 5€ πλέον του ταξιμέτρου για τη χρήση του ειδικού οχήματος μετακινήσεις ατόμων με ειδικές ανάγκες το οποίο διαθέτει ράμπα εισόδου αναπηρικού αμαξίδιου. Πολλοί ίσως να αναρωτηθούν γιατί κάποιος πρέπει να επιβαρυνθεί με 5€ για να μετακινήσει το παιδί του με ασφάλεια κάνοντας χρήση παιδικού καθίσματος.

Μέχρι να απολαύσετε τη μετακίνησή σας με το παιδί σας με ασφάλεια ακολουθείται μία διαδικασία παραλαβής από τα γραφεία της εταιρείας μας του κατάλληλου καθίσματος για το παιδί σας σύμφωνα με το βάρος και την ηλικία του εξασφαλίζοντας έτσι την μέγιστη δυνατή ασφάλεια του. Μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής το καθισματάκι επιστρέφετε πίσω και καθαρίζεται – απολυμαίνεται με πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα για να είναι έτοιμο για την επόμενη διαδρομή.

Επίσης η υπηρεσία μετακίνησης με το ειδικό ταξί προσβάσιμο σε άτομα με ειδικές ανάγκες περιλαμβάνει την παραλαβή του ατόμου από την είσοδο του σπιτιού του ή του χώρου παραλαβής του παρέχοντας στον επιβάτη κάθε δυνατή βοήθεια (όχι από το πεζοδρόμιο), κάτι το οποίο γίνεται και κατά την άφιξή στον προορισμό. Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε όλη αυτή η διαδικασία καθώς και η πρόσδεση του αμαξίδιου στο όχημα απαιτεί αρκετό χρόνο και για τον λόγο αυτό υπάρχει και αυτή η επιβάρυνση.

Πώς μπορεί να έρθει κάποιος σε επικοινωνία μαζί σας;

Η επικοινωνία μαζί μας μπορεί να γίνει τηλεφωνικά καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο 210 6028100, μέσω email στο booking@taxiplus.gr  ή  μέσω Facebook στην σελίδα που διατηρεί η εταιρεία μας «taxiplus.gr». Επίσης  στη σελίδα “ταξί με παιδικό κάθισμα” στο Facebook μπορούν οι μητέρες να ανταλλάξουν εμπειρίες από τις μετακινήσεις τους και να προγραμματίσουν τα ραντεβού τους.

Σε χώρες του εξωτερικού ορισμένες από τις υπηρεσίες όπως το παιδικό κάθισμα είναι αυτονόητες. Γιατί στην χώρα μας δεν υπάρχει αντίστοιχη  εξυπηρέτηση;

Γενικά όπως είπαμε και προηγουμένως το θέμα έγκειται στην ευαισθητοποίηση κάθε επαγγελματία  καθώς  η απουσία νομοθετικού πλαισίου δεν υποχρεώνει την παροχή αυτής της υπηρεσίας από το σύνολο οδηγών ταξί.

Γιατί πιστεύετε ο κλάδος σας αντιμετωπίζεται με τόση αρνητικότητα;

Δυστυχώς όλοι όσοι χρησιμοποιούν τακτικά ταξί έχουν έρθει αντιμέτωποι με διαφόρων ειδών περιστατικά. Ξεκινώντας  από την καθαριότητα του οχήματος, το κόστος της μετακίνησης, τη συμπεριφορά του οδηγού και την κακή συντήρηση του οχήματος. Φυσικά υπάρχει αντίστοιχη νομοθεσία που θεσπίζει το πώς πρέπει να παρέχεται η υπηρεσία αλλά δυστυχώς ο ελεγκτικός μηχανισμός είναι σχεδόν ανύπαρκτος. Εννοείται πως δεν μπορούμε να κατατάξουμε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου στην ανωτέρω κατηγορία. Πολλές φορές στις δύσκολες εποχές που διανύουμε πολλοί άνθρωποι αναγκάζονται λόγω μη εύρεσης εργασίας να δραστηριοποιούνται στο χώρο του ταξί περιστασιακά είτε από ανάγκη είτε επιτηδευμένα, οι οποίοι όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται για την ποιότητα της υπηρεσίας που παρέχουν αντιθέτως λειτουργούν με το σκεπτικό “ό,τι αρπάξουμε”.

Ποιοι οι στόχοι σας για το μέλλον της εταιρείας;

Προτεραιότητά μας αποτελεί η προσέλκυση όλο και περισσότερων επιβατών με σκοπό την πρώτη γνωριμία σε ένα διαφορετικό τρόπο μετακίνησης. Για τον λόγο αυτό εργαζόμαστε καθημερινά με κατεύθυνση την περαιτέρω ανάπτυξη των υπηρεσιών μας σύμφωνα με τις νέες ανάγκες που δημιουργούνται με σεβασμό στον άνθρωπο και κατ’ επέκταση στην κοινωνία.

Για να μπορέσει να διευρυνθεί ο συγκεκριμένος τρόπος εξυπηρέτησης αναζητούμε επαγγελματίες με διαφορετικό τρόπο σκέψης αναλύοντας τους τον τρόπο εργασίας μας και το όραμά μας με απώτερο σκοπό τη συνεργασία και κατ’ επέκταση την κοινή μας πορεία προς την καταξίωση.

taxiplus.gr

Διεύθυνση: Στρα. Αλεξ. Παπάγου 92Β, Αθήνα
Τηλ: 21 0602 8100

 

 

από sstrempa