Αρχική > TV > Τάσος Ξιάρχος: Ποιος ειναι ο εκκεντρικός χορογράφος του GNTM;

Τάσος Ξιάρχος: Ποιος ειναι ο εκκεντρικός χορογράφος του GNTM;

Ο Τάσος Ξιάρχος, ο εκκεντρικός χορογράφος του GNTM, που πριν λίγες ημέρες εισέβαλε φορώντας τακούνια στο σπίτι του GNTM και παρέδωσε μαθήματα κίνησης στα κορίτσια του reality, έδωσε μία χειμαρρώδη συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή της «Μεσάνυχτα».

Εκεί, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τη σχέση με τον πατέρα του αλλά και το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε σε ηλικία μόλις 5 ετών!

 Ο Τάσος Ξιάρχος παραδέχθηκε πως νιώθει πολύ όμορφα όταν φοράει ψηλοτάκουνα παπούτσια, ενώ εξήγησε πως λόγω της σωματοδομής του άνδρα, έχει πιο δυνατό κέντρο βάρους είναι πιο εύκολο για εκείνον να τα φοράει!  

Μεγαλωμένος στο Μενίδι, ο Τάσος Ξιάρχος από πολύ μικρός αισθανόταν διαφορετικός, κάτι που φυσικά σε μια κοινωνία, όπως η ελληνική, τον στιγμάτισε.

«Και ο πατέρας μου μεγάλωσε σε μια παράξενη οικογένεια, μεγάλωσε με λάθος τρόπο και έτσι δεν μπορούσε και αυτός να μεγαλώσει εμένα. Και έπειτα υπήρχε πολύ ένταση ανάμεσα στους γονείς μου, ακραίοι τσακωμοί γι’ αυτό και χώρισαν και από πολύ μικρή ηλικία είχα πολύ άσχημες εικόνες» δήλωσε, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στα προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει ο πατέρας του, αλλά και τις δυσκολίες που συνάντησε όταν αποφάσισε να ζήσει μαζί του, έπειτα από 10 χρόνια που δεν είχαν και ιδιαίτερα στενές επαφές.

Όταν ενηλικιώθηκε έφυγε από το σπίτι του πατέρα του, καθώς ένα θέμα που του εκμυστηρεύτηκε σχετικά με τη σεξουαλικότητά του, τον βρήκε αντίθετο. 

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως μίλησε και για ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε σε ηλικία μόλις 5 ετών όταν όπως περιέγραψε ένας έφηβος τον πλησίασε και τον παρενόχλησε σεξουαλικά, ένα περιστατικό που όπως χαρακτηριστικά είπε το ανέσυρε από τη μνήμη του σε ηλικία 22 ετών!