Αρχική > Featured > Τα ζώδια και τα στέκια τους – Πού θα τα συναντήσεις

Τα ζώδια και τα στέκια τους – Πού θα τα συναντήσεις

Μήπως τώρα τελευταία ένας Κριός απασχολεί έντονα το μυαλό σου, ή σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα ένας Σκορπιός ή μήπως θέλεις να έρθεις πιο κοντά με έναν Καρκίνο; Μάθε τα μέρη που προτιμά να συχνάζει και εμφανίσου και εσύ εκεί, τυχαία.. Και για να περιορίσεις την αναζήτηση ιδού ένας οδηγός που έφτιαξε ο Astrologos για τα μέρη που προτιμά να συχνάζει το κάθε ζώδιο!

Κριός

Θα βρίσκεται σίγουρα στη πρώτη γραμμή μιας συναυλίας, το πρώτο εισιτήριο για τον Bon Jovi δόθηκε σίγουρα σε Κριό. Αν δεν είναι εκεί, θα τον βρεις καθισμένο στη μπάρα ενός εκκεντρικού club. Τον γνωρίζεις εύκολα μέσα στο πλήθος, αφού θα έχει μαζέψει γύρω του καμιά δεκαριά άγνωστα άτομα και θα αγορεύει! Επίσης, μη σου κάνει εντύπωση αν σε έναν αθλητικό αγώνα η πλειοψηφία των θεατών είναι Κριοί.

Ταύρος

Μπροστά από ένα λουκούλλειο γεύμα σε κάποιο πολυτελές εστιατόριο, πάντα υπάρχει ένας Ταύρος. Αγαπάει και το καλό φαγητό, αλλά και το πολυτελές περιβάλλον! Δεν θα τον συναντήσετε ποτέ σε συνοικιακά bar ή club. Μάλιστα, έχουμε πληροφορίες, πως το roof garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία εγκαινιάστηκε από Ταύρο!

Δίδυμοι

Σε μια κουλτουριάρικη ταινία στο σινεμά, σίγουρα στο διπλανό σας κάθισμα βρίσκεται ένας Δίδυμος! Θα ξανασυναντηθείτε και σε μια έκθεση ή μια παρουσίαση βιβλίου. Αν κανονίσατε ένα μικρό ταξίδι μέχρι την Ύδρα, θα τον βρείτε να ρεμβάζει στην κουπαστή του πλοίου, αφού όταν έχει χρόνο λατρεύει τις μικρές και ξαφνικές αποδράσεις.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι έχουν τα δικά τους στέκια, συχνάζουν σε όμορφα μπαράκια και cafe που αποπνέουν ηρεμία και χαλάρωση. Θα τους βρείτε ακόμη και σε μαγαζιά με live μουσική, που θα θυμίζουν τις παλιές, ζεστές και οικίες μπουάτ. Αν πάλι βρεθείτε στην παραλία και δείτε ένα άτομο να κάθεται στη προβλήτα με ένα σκυλάκι για συντροφιά, να ξέρετε ότι είναι Καρκίνος.

Λέων

Τα βόρεια προάστια της Αθήνας είναι η αγαπημένη περιοχή ενός Λέοντα, που θέλει grand καταστάσεις! Αν κατά τύχη βρεθείς στο πολυτελές bar ενός ακριβού ξενοδοχείου και στο διπλανό τραπέζι δεις ένα καλοντυμένο άτομο να απολαμβάνει το κοκτέιλ του, δε θα δυσκολευτείς να μαντέψεις το ζώδιό του. Του αρέσει η πολυτελής ζωή αλλά αγαπάει και την καλή παρέα, άρα μην απορήσεις αν τον συναντήσεις και σε ένα παρεΐστικο κουτούκι! Καταφέρνει να περνάει καλά παντού.

Παρθένος

Αν δεν βρίσκεται στο δωμάτιο αποστείρωσης ιατρικών εργαλείων, θα είναι σίγουρα σε ένα καθαρό και προσεγμένο πιάνο bar. Δε θα τσαλακωθεί και δε θα ανακατευθεί με τη μάζα ένας Παρθένος, θέλει πάνω από όλα την ηρεμία του. Μεσημεράκι Κυριακής μπορεί να τον συναντήσεις και στον Εθνικό Κήπο, να ηρεμεί και να χαλαρώνει, απολαμβάνοντας τον περίπατό του.

Ζυγός

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις, θα βρεις από κάτω ένα Ζυγό! Είναι μέσα σε όλα, το μόνο ζώδιο που μπορεί να το συναντήσετε οπουδήποτε, αφού δέχεται να πάει παντού, από ένα μοντέρνο club γεμάτο κόσμο, μέχρι το ταβερνάκι της γειτονιάς. Βέβαια, λατρεύει την Τέχνη, οπότε θα τον βρείτε και σε μια καλή θεατρική παράσταση, αλλά και στην παρουσίαση του νέου CD του αγαπημένου του καλλιτέχνη.

Δες που συχνάζουν τα υπόλοιπα ζώδια εδω!