Το καλοκαίρι, οι υψηλές θερμοκρασίες, ο ήλιος και η θάλασσα αφυδατώνουν τα μαλλιά καιατονούν την επιδερμίδα μας, γι’ αυτό και χρειάζονται ακόμα μεγαλύτερη περιποίηση και φροντίδα. Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν εντάσσουμε στην καθημερινή μας τελετουργία ομορφιάς τα Jurlique shampoos για μια μοναδική και ολοκληρωμένη εμπειρία
αναζωογόνησης των μαλλιών και της επιδερμίδας.

Jurlique Lavender Shampoo
Ένα εξισορροπητικό σαμπουάν το οποίο χαρίζει απαλότητα και ενυδάτωση στα μαλλιά ενώ παράλληλα καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής. Αφήνει τα μαλλιά απαλά, λεία και ενυδατωμένα σε βάθος.

Βασικά συστατικά:
Λεβάντα και δεντρολίβανο διατηρούν την ισορροπία και ηρεμία του τριχωτού της κεφαλής. Γλυκερίνη, μέλι και έλαια Μacadamia και Jojoba εξισορροπούν την ξηρότητα και διατηρούν τα μαλλιά απαλά.
300ml / Π.Λ.Τ €20,10


Jurlique Sandalwood Shampoo
Ένα ενυδατικό και προστατευτικό σαμπουάν που διατηρεί τα μαλλιά υγιή, ενώ παράλληλα αποκαθιστά την ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής, καταπολεμώντας την ξηρότητα.

Βασικά Συστατικά:
Soap Bark Tree και αγριοκαστανιά παρέχουν απαλό καθαρισμό. Αμινοξέα σιταριού και πρωτεΐνη σόγιας φροντίζουν και αποκαθιστούν την υγιή υφή και εμφάνιση των μαλλιών. Γλυκερίνη, μέλι και έλαια Macadamia και Jojoba εξισορροπούν την ξηρότητα και διατηρούν τα μαλλιά απαλά.
300ml / Π.Λ.Τ €20,10

από Σοφία Κωστάρα