Αρχική > Featured > Τα πιο σταθερά προϊόντα μακιγιάζ που χρειάζεσαι όταν φοράς τη μάσκα σου

Τα πιο σταθερά προϊόντα μακιγιάζ που χρειάζεσαι όταν φοράς τη μάσκα σου

Η μάσκα έχει γίνει απαραίτητο αξεσουάρ πλέον αφού αν ανοίξει κάποιος την τσάντα μας, πέρα από τα καλλυντικά που χρειαζόμαστε για να ανανεώνουμε το μέικ απ μας μέσα στην ημέρα, θα βρει και μάσκες για ώρα ανάγκης.

Κι ενώ αρχίζουμε να συνηθίζουμε αυτή τη νέα καθημερινότητα, μας ενοχλεί που το μέικ απ μένει πάνω στο ύφασμα της μάσκας κάθε φορά που βαφόμαστε για το γραφείο, να πάμε βόλτα ή σε κάποιο γάμο όπως συμβαίνει τα τελευταία σαββατοκύριακα.

Κι αν η μάσκα είναι μιας χρήσης έχει καλώς, αν όμως πρόκειται για υφασμάτινη πολλαπλών χρήσεων δεν είναι κρίμα να τη βάλουμε για πλύσιμο αμέσως μετά από μία μόνο χρήση επειδή όλο το κραγιόν έμεινε πάνω στο ύφασμα; Σίγουρα θα έχεις βρεθεί κι εσύ στην ίδια θέση έστω μία φορά!

Ενώ λοιπόν μπορούμε να εστιάσουμε στα μάτια μας για να κάνουμε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ, υπάρχουν φορές που θέλουμε περισσότερη κάλυψη και ένα πιο ολοκληρωμέρνο αποτέλεσμα. Γι’ αυτό ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο σταθερά προϊόντα μακιγιάζ που μένουν αναλλοίωτα κάτω από τη μάσκα.

Foundation

Το Lancôme Teint Idole Ultra Wear υπόσχεται έως και 24 ώρες ματ κάλυψη. Ξέραμε ότι πρόκειται για ένα προϊόν που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες μας, όμως δεν το είχαμε δοκιμάσει με μάσκα προσώπου. Εφαρμόσαμε ένα λεπτό στρώμα σε ολόκληρο το πρόσωπο με ένα πινέλο και λίγη πούδρα πριν βάλουμε τη μάσκα. Ακόμα και μετά από ώρες έμεινε στη θέση του!

Πούδρα

Ενώ η πούδρα είναι κάτι που συνήθως εφαρμόζουμε στις λιπαρές περιοχές του προσώπου, πλέον έχει γίνει απαραίτητη ώστε να μη μένει όλο το μέικ απ στο εσωτερικό της μάσκας. Γι’ αυτό εφαρμόσαμε την πούδρα Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder σε όλο το πρόσωπο και το αποτέλεσμα μας αποζημίωσε!

Σπρέι σταθεροποίησης

Η σχέση μας με το Urban Decay All Nighter Long-Lasting Makeup Setting Spray κρατάει εδώ και χρόνια. Ακόμη και πριν οι μάσκες προσώπου μπούνε στη ζωή μας, το χρησιμοποιούσαμε για να σταθεροποιήσουμε το μακιγιάζ μας κάθε πρωί πριν φύγουμε από το σπίτι – ειδικά κατά τη διάρκεια ζεστών καλοκαιρινών μηνών.

Κραγιόν

Τα κραγιόν μακράς διάρκειας σίγουρα δεν λείπουν από τη συλλογή μακιγιάζ μας. Το Maybelline SuperStay Matte Ink Liquid Lipstick είναι ένα από τα αγαπημένα μας και είναι ήδη δοκιμασμένο όσον αφορά την αντοχή του. Ακόμα και με τη χρήση μάσκας μας έβγαλε ασπροπρόσωπες. Απλά αφήστε το να στεγνώσει εντελώς πριν βάλετε τη μάσκα σας.