Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού είναι παρελθόν, πέρα όμως από τις υψηλές δημιουργίες στην ένδυση, μας άφησε μια ισχυρή τάση στα χτενίσματα για φέτος, που σίγουρα θα μας βγάλει από πολλούς στυλιστικούς πονοκέφαλους.

Ο λόγος για το εντελώς φυσικό και ατημέλητο χτένισμα που επικράτησε στις πασαρέλες από όλους σχεδόν τους σχεδιαστές. Τα μοντέλα περιδιάβαιναν τα catwalks ολίγον αχτένιστα -για τα δεδομένα της haute couture- αλλά απολαυστικά όμορφα, γήινα και προσιτά.


Γεγονός που μας γεμίζει με μεγάλες δόσεις χαράς, αφού μιλάμε για χτενίσματα που εύκολα θα φτιάξουμε μόνες μας, δίνοντας τη stylish πινελιά -πάντα χρειάζεται μια πινελιά, δεν το ξεχνάμε- που απαιτείται για να έχουμε το hairlook που θα μας ξεχωρίσει και θα κάνει τη διαφορά σε κάθε εμφάνισή μας.

Για την άνοιξη και το καλοκαίρι του ’19, θα επιλέξουμε τη φυσική κίνηση, κάτι άλλωστε που χρειάζεται αυτή η εποχή του φωτός και της λίγο πιο χαρούμενης διάθεσης. Λουστείτε, λοιπόν, και στεγνώστε τα μαλλιά, χρησιμοποιώντας το προϊόν styling που νομίζετε ότι θα σας δώσει φυσικό αποτέλεσμα. Θα δημιουργήσετε το στυλ σας, με τα δάχτυλα ως επί το πλείστον, αφήνοντας τις βούρτσες να ξεκουραστούν γι’ αυτήν τη σεζόν.

Τα it girls της πασαρέλας υιοθέτησαν επίσης και updos, αλλά με μαλλιά πιασμένα ατημέλητα ψηλά. Πιάστε σε κότσους όσο πιο ατημέλητα μπορείτε, αφήνοντας τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό σας. Όσο πιο ανεπιτήδευτο είναι το look τόσο πιο πετυχημένο το αποτέλεσμα.

 

από Σοφία Κωστάρα