Η εβδομάδα που πέρασε ήταν αφιερωμένη στις εμφανίσεις των διάσημων σταρ του Χόλιγουντ που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί της 76ης Τελετής Απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Ως προάγγελος των Όσκαρ, η λαμπερή βραδιά προετοιμάζει τους fashion experts για τα looks που θα κυριαρχήσουν στα βραβεία της Ακαδημίας στις 24 Φεβρουαρίου.

Έτσι λοιπόν το ενδιαφέρον δεν θα μπορούσε παρά να είναι αμείωτο, παρατηρώντας τα εντυπωσιακά φορέματα που επέλεξαν οι κυρίες του Χόλιγουντ για τη λαμπερή βραδιά. Ωστόσο, ένα νέο trend που φαίνεται ότι θα κυριαρχήσει τη φετινή σεζόν αλλά ελάχιστοι πρόσεξαν, είναι τα oversized σκουλαρίκια που πολλές επέλεξαν για να ολοκληρώσουν την εμφάνισή τους. Πολύχρωμες πέτρες, φλοράλ σχέδια και γεωμετρικά σχήματα κυριαρχούν και μας κλέβουν την καρδιά!

Saoirse Ronan

Δείτε παρακάτω μερικές από τις πρώτες διδάξασες του εντυπωσιακού trend και πάρτε ιδέες για τα επίσημα καλέσματα της σεζόν. Με την περίοδο των γάμων σιγά σιγά να ξεκινά, σίγουρα θα χρειαστείτε ένα υπέροχο ζευγάρι σκουλαρίκια που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σας!

Julia Roberts
Molly Sims
Debra Messing
Jessica Chastain
Anne Hathaway
από Μαρία Ιωαννάτου