Αρχική > TV > Τα Όσκαρ έπιασαν… πάτο στην τηλεθέαση

Τα Όσκαρ έπιασαν… πάτο στην τηλεθέαση

Η αναμετάδοση της 92ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ κατέγραψε τη χαμηλότερη τηλεθέαση στην ιστορία της, καθώς βρέθηκε σε ελεύθερη πτώση σε σύγκριση με τον περασμένο χρόνο, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 23,6 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ, όπου μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Το 2019, η βραδιά των Όσκαρ, είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον 29,6 εκατομμυρίων τηλεθεατών, έπειτα από ένα -τότε- ιστορικό χαμηλό 26,5 εκατομμυρίων έναν χρόνο πριν.

Σε ό,τι αφορά τη φετινή τελετή, που διήρκησε πάνω από 3,5 ώρες, πολλοί επικριτές της συμφωνούν στο ότι ήταν άνευρη και βαρετή κι ότι δεν θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των κινηματογραφόφιλων. Και δεν έχουν άδικο. Και εμείς που τα είδαμε, μετά βίας κρατούσαμε τα μάτια μας ανοιχτά στα πρώτα καιπιο αδιάφορα βραβεία. Αν δεν είχε βγει ο Eminem και ο Elton John, η βραδιά αυτή θα ήταν ίσως η πιο βαρετή στην ιστορία των Οσκαρ.

Σ΄αυτό σίγουρα συντελεί πως για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αποφασίστηκε να μην υπάρχει ένας βασικός οικοδεσπότης -με την ελπίδα να επαναληφθεί η επιτυχία του 2019.