αδερφές jenner1
Οι αδερφές Jenner πέρα από τις δραστηριότητές τους στο modelling ασχολούνται και πολλά ακόμα, όπως το σχεδιασμό ρούχων.

Το τελευταίο τους εγχείρημα ήταν μπλουζάκια τα οποία είχαν για στάμπα τα πρόσωπά τους πάνω από φωτογραφίες μουσικών όπως οι Notorious BIG και Tupac Shakur.

Όπως αποδείχθηκε, όμως, αυτό το βήμα δεν άρεσε καθόλου σε συγγενείς και συνεργάτες των μουσικών και έτσι μια θύελλα αντιδράσεων κατώ των νέων T-Shirt ξεκίνησε.

αδερφές jenner2

Συγκεκριμένα η μητέρα του η μητέρα του Notorious BIG, Voletta Wallace, επέκρινε τις Jenners στο Instagram, ενώ ένας δικηγόρος αρμόδιος για τα πνευματικά δικαιώματα του ράπερ απείλησε με νομικές ενέργειες προκειμένου τα μπλουζάκια που πωλούνταν για 125  δολάρια το καθένα να αποσυρθούν από την ιστοσελίδά τους. Η Wallace ισχυρίστηκε επίσης ότι οι διάσημες αδελφές δεν είχαν έλθει σε επαφή με τους αρμόδιους για να χρησιμοποιήσουν την εικόνα του.

Δείτε την ανάρτησή της:

Η Sharon Osbourne επέκρινε επίσης τα T-shirts που έχουν και στάμπα με τoν Ozzy, γράφοντας στο Twitter: «Κορίτσια, δεν έχετε κερδίσει το δικαίωμα να βάλετε το πρόσωπό σας πάνω σε μουσικά ινδάλματα. Κάντε αυτό που γνωρίζετε … λιπγκλός».

Δεν ήταν όμως μόνο οι συγγενείς και οι συνεργάτες των διάσημων μουσικών και καλλιτεχνών που επέκριναν την κίνηση αυτή των Kendall & Kylie Jenner, αλλά και πολλοί χρήστε των social media οι οποίοι χαρακτήρισαν την κίνηση των αδερφών προκλητική και χυδαία.

αδερφές jenner3

Λίγες ώρες αφότου ξέσπασαν οι αντιδράσεις τα ρούχα αποσύρθηκαν από την ιστοσελίδα- χωρίς να διευκρινίζεται αν εξαντλήθηκαν ή απλά έπαψαν να πωλούνται.

Γιατί η PEPSI αποσύρει τη νέα της διαφήμιση και ζητά συγγνώμη από την Κendall Jenner;

Η νέα φωτογράφηση των Gigi Hadid Kendall Jenner προκαλεί αντιδράσεις και δικαιολογημένα!

Η Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε και πάλι να εξοργίσει: Το tweet για την επίθεση στο Mάντσεστερ που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων!

από sstrempa